| --CHORÁLY-- | |
|
+22egi Gauner rumcajs brtnick Anthony Jericho Marco antipán Kungen pTRs ccm volkovv Márkus Aurelius bohemak Ondřej Stanley honyer Rastamaniak Košile plysak djambro mobster 26 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| |
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 23 Aug - 12:28 | |
| Tak to snad ne | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| |
| |
Kungen
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 21. 08. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 21 Sep - 15:31 | |
| nemuze me nekdo napsat text nebo postnout video, choralu co zpiva jeden fanousek bohemky dycky na zacatku utkani ? je to nakej italskej text roso neco diky | |
|
| |
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 21 Sep - 15:58 | |
| | |
|
| |
Marco
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 21 Sep - 16:59 | |
| - Kungen napsal:
- nemuze me nekdo napsat text nebo postnout video, choralu co zpiva jeden fanousek bohemky dycky na zacatku utkani ? je to nakej italskej text roso neco diky
Jo, to zpívá Kolis. :) Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa, Bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà.
Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Evviva il comunismo e la libertà.
Degli sfruttati l'immensa schiera La pura innalzi, rossa bandiera. O proletari, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Il frutto del lavoro a chi lavora andrà.
Dai campi al mare, alla miniera, All'officina, chi soffre e spera, Sia pronto, è l'ora della riscossa. Bandiera rossa trionferà.
Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Soltanto il comunismo è vera libertà.
Non più nemici, non più frontiere: Sono i confini rosse bandiere. O comunisti, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà.
Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Evviva Lenin, la pace e la libertà. Podle mě zpívá akorát 1. sloku + refrém, stejně tak i levicoví Ultras Livorno. Krásná melodie, text ale propaguje komunismus... | |
|
| |
Kungen
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 21. 08. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Sat 22 Sep - 1:27 | |
| diky moc ten kolis to je dobrej kolik dycky me pobavi na zacatku | |
|
| |
ccm
Poeet p?íspivku : 37 odkud je : chabry city Registration date : 09. 08. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Mon 24 Sep - 19:39 | |
| to je to jak zpíval včera na tom podiu po zapase ne ? :) zní to pěkně | |
|
| |
Jericho Admin
Poeet p?íspivku : 250 Age : 107 odkud je : Ultras Bohemians Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 27 Sep - 12:38 | |
| Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa, Bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Evviva il comunismo e la libertà. Degli sfruttati l'immensa schiera La pura innalzi, rossa bandiera. O proletari, alla riscossa Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Il frutto del lavoro a chi lavora andrà. Dai campi al mare, alla miniera, All'officina, chi soffre e spera, Sia pronto, è l'ora della riscossa. Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Soltanto il comunismo è vera libertà. Non più nemici, non più frontiere: Sono i confini rosse bandiere. O comunisti, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Evviva Lenin, la pace e la libertà. Rudé brigády ožívají. | |
|
| |
Anthony
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 17. 09. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 3 Oct - 20:30 | |
| Nevím jestli to je, bylo nebo není.. Nevím jak vám mám pustit melodii tk to prostě zkusím nějak napsat, mají to tuším hokejové Pardubice..
BO - HE - MIAAANS na náá na na náá na náá (a znova) BO - HE - MIAAANS na náá na na náá na nááááá.. (A naposled) BO - HE - MIAAANS na náá na na náá na náá - (začíná se tleskat) na na na na náá na na náá.. na na nááá na na náá na na náá BOHEMKA !!
Zní to krásně a velmi nahlas Cool
Tak jsme sehnal i audio ukázku.. : [url] http://www.uloz.cz/show/file/31101-pardubicenanana.mp3 [/url] | |
|
| |
brtnick
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 22. 09. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 4 Oct - 2:18 | |
| - Anthony napsal:
- Nevím jestli to je, bylo nebo není.. Nevím jak vám mám pustit melodii tk to prostě zkusím nějak napsat, mají to tuším hokejové Pardubice..
BO - HE - MIAAANS na náá na na náá na náá (a znova) BO - HE - MIAAANS na náá na na náá na nááááá.. (A naposled) BO - HE - MIAAANS na náá na na náá na náá - (začíná se tleskat) na na na na náá na na náá.. na na nááá na na náá na na náá BOHEMKA !!
Zní to krásně a velmi nahlas Cool
Tak jsme sehnal i audio ukázku.. : [url] http://www.uloz.cz/show/file/31101-pardubicenanana.mp3 [/url] Podle ukázky to je "Škoda lásky" alias "Roll out the Barrels" | |
|
| |
Anthony
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 17. 09. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 4 Oct - 20:06 | |
| Je to hlasitý, "výstižný", nic těžkýho, lehce se to naučí.. podle mě by se to chytlo.. | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 4 Oct - 23:24 | |
| anthony a brtnick: byli jste uz nekdy na bohemce??? | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 4 Oct - 23:26 | |
| Taky nad tim premejslim dit to se tam spiva od jakziva | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 4 Oct - 23:37 | |
| to je hruza ( oni tu vymejslej "sto let" starej choral... prestante sem chodit.. jestli se chcete cejtt drsne tak chodte na spartu nebo na slavii... o bohemce vite prd na fotbale jste nebyli ...ach jo... zbytecny | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| |
| |
brtnick
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 22. 09. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 0:25 | |
| - mobster napsal:
- to je hruza ( oni tu vymejslej "sto let" starej choral... prestante sem chodit.. jestli se chcete cejtt drsne tak chodte na spartu nebo na slavii... o bohemce vite prd na fotbale jste nebyli ...ach jo... zbytecny
Na Bohemce porve před 24 lety, naposled před sedmi, když už ses ptal. Jasně, Mobstere, jseš tutově zanícenější divák než já. Jestli to znamená, že mám menší právo tlachat na fóru, si jistej nejsem. | |
|
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| |
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 11:03 | |
| to mas pravdu, to by stacilo, ja jsem sem dal muj navrh na samolepku a taky se do me navazel, to jsem nepochopil a kdyz jsem sem napsal ze se hadat nebudeme ze tu jsme mezi lidma a ne Spartanama, tak me zacal atakovat e-mailama, tohle bude to same, jen se hadejte xD | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 12:14 | |
| klid ne? | |
|
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 12:39 | |
| - micro1990 napsal:
- to mas pravdu, to by stacilo, ja jsem sem dal muj navrh na samolepku a taky se do me navazel, to jsem nepochopil a kdyz jsem sem napsal ze se hadat nebudeme ze tu jsme mezi lidma a ne Spartanama, tak me zacal atakovat e-mailama, tohle bude to same, jen se hadejte xD
mno ale ty tvoje nalepky byli vazne podobny vsem ostatnim:) | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 12:47 | |
| jj taková odpověď by mi stacila ale navažet se do mě nemusel xD | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 13:47 | |
| - micro1990 napsal:
- to mas pravdu, to by stacilo, ja jsem sem dal muj navrh na samolepku a taky se do me navazel, to jsem nepochopil a kdyz jsem sem napsal ze se hadat nebudeme ze tu jsme mezi lidma a ne Spartanama, tak me zacal atakovat e-mailama, tohle bude to same, jen se hadejte xD
kdyz mi vykrades motivy tak se nediv ;) | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 14:10 | |
| | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 5 Oct - 15:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- | |