| --CHORÁLY-- | |
|
+22egi Gauner rumcajs brtnick Anthony Jericho Marco antipán Kungen pTRs ccm volkovv Márkus Aurelius bohemak Ondřej Stanley honyer Rastamaniak Košile plysak djambro mobster 26 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Márkus Aurelius
Poeet p?íspivku : 6 odkud je : Dvur Králové nad Labem Registration date : 15. 05. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Sun 20 May - 15:02 | |
| for Volkovv: Bohuzel ten email neexistuje, píse mi to seznam, kdyz dám odeslat email. Nechybí tam treba tecka nebo je jiná prípona??Please Help!!! | |
|
| |
honyer
Poeet p?íspivku : 80 odkud je : BAROVÝ POVALEČ Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Mon 21 May - 23:36 | |
| - Márkus Aurelius napsal:
- for Volkovv: Bohuzel ten email neexistuje, píse mi to seznam, kdyz dám odeslat email. Nechybí tam treba tecka nebo je jiná prípona??Please Help!!!
fotky jsem dostal už dřív...použijeme je,ale nevim řesně v jakym čísle BOHEMÁKA-podobnejch fotek chodí hodně... Jinak ZDRAVIM DVUR | |
|
| |
Márkus Aurelius
Poeet p?íspivku : 6 odkud je : Dvur Králové nad Labem Registration date : 15. 05. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Tue 22 May - 17:28 | |
| | |
|
| |
Márkus Aurelius
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Tue 22 May - 19:30 | |
| for Honyer: Prosím dej mi potom vcas vedet jestli se ty fotky zaradí a do kterého císla,díky!!! DKnL | |
|
| |
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 16 Aug - 15:05 | |
| ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ KLOKANI ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, BUDEME FANDIT POJĎME DO TOHO, KDO PLÍCE MÁ, TEN ZAVOLÁ, AŤ ŽIJE SLAVNÁ BOHEMKÁÁÁÁ.
BOHEMKA MÁ, MILOVANÁÁÁ, MY VŽDYCKY VŠUDE DVANÁCTÝ JSME JEJÍ HRÁČ A BUDEM CHTÍT, POŘÁD JI MÍT, JEJÍ DVĚ KRÁSNÝ BARVY NIKDY NEZRADIT (NEZRADIT), JSME ZELENÍ, (JSME ZELENÍ) A JSME BÍLÍ (A JSME BÍLÍ), PRO RADOST JSME SI BOHEMKU ZACHRÁNILI, (ZACHRÁNILI) PRO VÍTĚZSTVÍ, (PRO VÍTĚZSTVÍ), JDEM DO BOJE, (JDEM DO BOJE), ŽE JDEME VYHRÁT O TOM NEPOCHYBUJEM (TO TEDA NE!)
https://www.youtube.com/watch?v=beDg2Iy_mSQ&eurl=http%3A%2F%2Fultrasvideo%2Eblogspot%2Ecom%2F2007%2F01%2Fbasketball%2Dultras%2Din%2Dgreece%2Dhorto%2Ehtml
lidi naučte se tenhle chorál, bylo by dost dobrý kdyby se zkusil už na zápase s olomoucí. Furt se tu o novym chorálu jen řeční, tenhle bude určitě dobrej, jen se to musí konečně rozjet!!! Navrhuju aby si každej vytiskl na papír text (když máte net tak tiskárnu snad taky a když ne tak si to napište tužkou) a bude to chtít dolů pod kotel týpka s megafonem aby to všechno začal, myslim že vzhledem k tomu že chorál začíná dlouhým óóóóóóó tak by to neměl bejt problém chytnout se!! TAKŽE BOHEMÁCI JESTLI KONEČNĚ CHCETE POŘÁDNEJ CHORÁL TAK TO V PONDĚLÍ MUSÍME ZKUSIT!!! KDYŽ SE DO TOHOHLE POKUSU ZAPOJÍ ASPOŇ STOVKA KLOKANŮ TAK TO BUDE DOBRÝ ALE ČÍM VÍC TÍM LÍP!!!! | |
|
| |
ccm
Poeet p?íspivku : 37 odkud je : chabry city Registration date : 09. 08. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 17 Aug - 16:38 | |
| jsem pro všema deseti, už to tisknu ! a kdo bude dělat druhej hlas ? nevim jestli to lenoši na tribuně pochopěj.... | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 17 Aug - 17:23 | |
| nekteri rikali ze to na tribune zkusi tak musime doufat... ja mam treba uz vytisklejch cca 500 kopii...bude to teda chtit i neco na tribunu... | |
|
| |
ccm
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 17 Aug - 19:39 | |
| jako jsem v pondělí na bohemce zas už od desíti, tak byh mohl teoreticky vytisknout taky hodně kopií a roznýst to na tribuně po sedačkách.... | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 17 Aug - 20:17 | |
| hej hustý si to furt pouštím a spívám dokolečka, už se na to těším ale chce to 1.hlas dělat protější tribina + kotel + část tribuny 2.hlas celá hl. tribuna móóóóc se těším Bohemka máááá, milovanáááá | |
|
| |
ccm
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Sat 18 Aug - 15:45 | |
| ujmul by se teda někdo toho megafonu ? a mám roznášet vůbec ten text ? jestli jo tak poraďte jak ho mám připevnit k sedačkám... | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Sun 19 Aug - 14:04 | |
| - ccm napsal:
- ujmul by se teda někdo toho megafonu ?
a mám roznášet vůbec ten text ? jestli jo tak poraďte jak ho mám připevnit k sedačkám... Určitě bych je nerozdával, spíše bych je připevnil nasedačku nějakou izolepou, nebo něčím takovým, asi ob sedačku, kdo dřív přijde ten dřím mele. nebo to rozdávat ale nějak aby to mělo co nejvíce lidí, např. na začátku až všichni budou sedět/stát tak to zezhora vyhodit do vzuchu a lidi si to pochytaj. Toho bych se nebál, a ten megafón bych dal nějakému člověku co umí všechny chorály + hluboký hlas a taky umět vést lidi !! Hele nvíte jestly jsou k prodeji nějaké plakáty ULTRAS apod ?? Měl bych o ně zájem. | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Sun 19 Aug - 15:36 | |
| | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Sun 19 Aug - 15:46 | |
| - micro1990 napsal:
- ccm napsal:
- ujmul by se teda někdo toho megafonu ?
a mám roznášet vůbec ten text ? jestli jo tak poraďte jak ho mám připevnit k sedačkám... Určitě bych je nerozdával, spíše bych je připevnil nasedačku nějakou izolepou, nebo něčím takovým, asi ob sedačku, kdo dřív přijde ten dřím mele. nebo to rozdávat ale nějak aby to mělo co nejvíce lidí, např. na začátku až všichni budou sedět/stát tak to zezhora vyhodit do vzuchu a lidi si to pochytaj. Toho bych se nebál, a ten megafón bych dal nějakému člověku co umí všechny chorály + hluboký hlas a taky umět vést lidi !! Hele nvíte jestly jsou k prodeji nějaké plakáty ULTRAS apod ?? Měl bych o ně zájem. Plakaty ultras jsou na prodej. | |
|
| |
ccm
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Mon 20 Aug - 1:53 | |
| mám to teda tisknout ? uvítal bych nějakou pomoc při roznášení....nebudu na to mít čas přímo před zápasem... | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Mon 20 Aug - 9:04 | |
| - ccm napsal:
- mám to teda tisknout ? uvítal bych nějakou pomoc při roznášení....nebudu na to mít čas přímo před zápasem...
určitě nebudeš rozdávat sám ;) takže myslím že se nic nestane když jich pár vytiskneš.. ty pak půjdou na tribunu protože kotel bude mít přes 500 textů. takže ještě tribuně ať to teda stojí za to! ;) | |
|
| |
ccm
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Mon 20 Aug - 15:55 | |
| - mobster napsal:
- ccm napsal:
- mám to teda tisknout ? uvítal bych nějakou pomoc při roznášení....nebudu na to mít čas přímo před zápasem...
určitě nebudeš rozdávat sám ;) takže myslím že se nic nestane když jich pár vytiskneš.. ty pak půjdou na tribunu protože kotel bude mít přes 500 textů. takže ještě tribuně ať to teda stojí za to! ;) mám 400 kopií...byl bys schopnej se semnou sejít před zápasem abysme se nějak domluvili ? číslo máš.... | |
|
| |
Kungen
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 21. 08. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Tue 21 Aug - 17:51 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=beDg2Iy_mSQ&eurl=http%3A%2F%2Fultrasvideo%2Eblogspot%2Ecom%2F2007%2F01%2Fbasketball%2Dultras%2Din%2Dgreece%2Dhorto%2Ehtml tak tohle je fakt husty fandeni porad me to zni v hlave ten rytmus | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Tue 21 Aug - 19:14 | |
| caff all. pls. byl jsem na fotbale, pro nějaký suvenýr A bylo mi řečeno že placky ani plakáty nemáte. co to jako má znamenat ?? Proč mi tu teda píšeš že jsou na prodej ?? Jdu nak č..ak na Bohemians vs. Olomouc. a řeknete že nemáte !! | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 22 Aug - 14:59 | |
| - micro1990 napsal:
- caff all.
pls. byl jsem na fotbale, pro nějaký suvenýr A bylo mi řečeno že placky ani plakáty nemáte. co to jako má znamenat ?? Proč mi tu teda píšeš že jsou na prodej ?? Jdu nak č..ak na Bohemians vs. Olomouc. a řeknete že nemáte !! Ježiš ty jsi kvůli tomu musel jít i na fotbal jo, no šmarjá | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 22 Aug - 15:20 | |
| omg ale ja jsem šel hlavně na fotbal, ale když jsem tam přišel tak jsem taky čekal že tam bude tohle. A ono prd | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 22 Aug - 15:34 | |
| "Jdu jak č..ák na ... a ono nic. " Nevypadá to tak
To je jedno ty plakáty jsou. Asi nedorozumění. | |
|
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 22 Aug - 18:58 | |
| Ja jsem sel taky jak c..ak na fotbal a ono zase bez golu | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 22 Aug - 21:21 | |
| - plysak napsal:
- Ja jsem sel taky jak c..ak na fotbal a ono zase bez golu
hh alespon odpískat tu penaltu by mohl. Jak nás tam sundaly ve vápně !! Zmrdi z Hané Hanááá. Hanááá, prdééél zakopanááá | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 23 Aug - 8:46 | |
| A co ten choral? umelo to dost lidi jen ho nekdo nezacal spivat! Podlo me problem to ooooooooooooo zni jak booooooooooooohemians na na na... a tim zanikne ze de uplne o jinej choral | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 23 Aug - 8:47 | |
| - micro1990 napsal:
- caff all.
pls. byl jsem na fotbale, pro nějaký suvenýr A bylo mi řečeno že placky ani plakáty nemáte. co to jako má znamenat ?? Proč mi tu teda píšeš že jsou na prodej ?? Jdu nak č..ak na Bohemians vs. Olomouc. a řeknete že nemáte !! To musis ale do ultras shopu ne do umbro fan shopu. Neni to tim | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- | |
| |
|
| |
| --CHORÁLY-- | |
|