| --CHORÁLY-- | |
|
+22egi Gauner rumcajs brtnick Anthony Jericho Marco antipán Kungen pTRs ccm volkovv Márkus Aurelius bohemak Ondřej Stanley honyer Rastamaniak Košile plysak djambro mobster 26 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: --CHORÁLY-- Tue 20 Mar - 22:13 | |
| Tak mě tak napadlo, že by se tu mohly probírat i chorály. Nahodit sem stávající, a třeba vymejšlet i nový. Co vy na to? BÓÓÓHÉÉMIÁÁNS!!! | |
|
| |
djambro
Poeet p?íspivku : 60 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 22 Mar - 9:56 | |
| Chtelo by to neco noveho v podobnem stylu jako Dynamo Zagreb: https://www.youtube.com/watch?v=jvAU3zjzhv8&mode=related&search | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 22 Mar - 11:11 | |
| vždyť máme skoro to samý.. :) a to skoro všechny co tam zazněli :) jen na jinej klubik :) | |
|
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 22 Mar - 15:55 | |
| - djambro napsal:
- Chtelo by to neco noveho v podobnem stylu jako Dynamo Zagreb: https://www.youtube.com/watch?v=jvAU3zjzhv8&mode=related&search
Sparta Praha ole ole ole ole ole ole ole ole ole... Wisla Kraków ole ole ole ole ole ole ole ole ole... Dynamo Zagreb ole ole ole ole ole ole ole ole ole... Na spoustu jinych jsem si jeste nevzpomnel. Tenhle pokrik maj opravdu vsichni. Hlavne bych chtel videt nas: Bohemians 1905 ole ole ole ole ole ole.. | |
|
| |
plysak
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 22 Mar - 19:19 | |
| Udelal sem remix jedne fotbalove hymny: "Skakejte klokani nespete,oblecte kosile zelene-zelena kosile,bily dres-skakejte klokani jeste dnes" | |
|
| |
Košile
Poeet p?íspivku : 106 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| |
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 22 Mar - 19:59 | |
| jo je | |
|
| |
plysak
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 22 Mar - 20:02 | |
| no to byl ten remix... budte radi,ze jsem do toho nedal jeste: "30.000 nas tu je" | |
|
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| |
| |
honyer
Poeet p?íspivku : 80 odkud je : BAROVÝ POVALEČ Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 23 Mar - 3:10 | |
| BOHEMKA!VÍC NEŽ NÁROD!!! | |
|
| |
Rastamaniak
| Předmět: ... Mon 2 Apr - 22:33 | |
| napadlo me na pristim zapase zkusit udelat neco s celou hlavni tribunou... kotel bude rvat ZELENA...tribuna odpovi BILA a takhle parkrat a pak vsichni dohromady ZELENO BILO ZELENY!!! to by slo ne? | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Mon 2 Apr - 23:02 | |
| - Rastamaniak napsal:
- napadlo me na pristim zapase zkusit udelat neco s celou hlavni tribunou...
kotel bude rvat ZELENA...tribuna odpovi BILA a takhle parkrat a pak vsichni dohromady ZELENO BILO ZELENY!!! to by slo ne? jako jo no.. jen by bylo třeba aby se hlavní tribuna toho chytla... aby kotel nezařval ZELENÁ a vono hovno hovno :) se muší nějak vykoumat.. pokřik na tenhle způsob je slyšet na hodně ligovejch stadionech a myslim že je hodně efektivní a fakt dobrej! | |
|
| |
Rastamaniak
| |
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 4 Apr - 10:23 | |
| nebo že by se pár typů odebralo na tribunu a ty to tam nějak zavedli :) | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 12 Apr - 20:03 | |
| lidí! na virtuálním ďolíčku se řešil chorál kterej se omýval i zde, mám na mysli to že kotel zařve "ZELENÁ" a čeká na odpověd z tribuny - "BÍLÁ".
v kotli se to bude rozeřvávat pokřikem - 3x "celá hlavní fandí" a po té "zelená" atd.
vše by mělo mít premiéru v neděli v 5minutě prvního poločasu. bude na to třeba několik lidí jak v kotli tak na tribuně...co vy na to? když se podaří efekt bude nemálo kotlující!!
| |
|
| |
Stanley
Poeet p?íspivku : 73 odkud je : Stověžatá Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 12 Apr - 20:27 | |
| Zel dorazit pred 15 minutou 1. polocasu se mi v teto sezone este nepodarilo...
Naposledy upravil dne Fri 13 Apr - 18:55, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Thu 12 Apr - 20:40 | |
| | |
|
| |
Ondřej
Poeet p?íspivku : 118 odkud je : odtamtud, kde cerny hrebec skace pres tri obilne klasy Registration date : 07. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 20 Apr - 15:42 | |
| | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Fri 20 Apr - 15:45 | |
| | |
|
| |
bohemak
Poeet p?íspivku : 29 odkud je : z Vršovic Registration date : 28. 08. 06
| |
| |
mobster
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Tue 15 May - 10:50 | |
| bohemak: jsem téhož názoru. už dlouho.. | |
|
| |
Márkus Aurelius
Poeet p?íspivku : 6 odkud je : Dvur Králové nad Labem Registration date : 15. 05. 07
| Předmět: BOHEMKA VE SVETE Tue 15 May - 18:51 | |
| Zdravím vsechny, potreboval bych poradit, mám tu pár fotek z malé vesnice vzdálené 70km jizne od Milána a rád bych je zaradil do kategorie BOHEMKA VE SVETE, neví nekdo náhodou kdo to má na starosti, posílal jsem je na mail který je uvedený na ultras stránkách jako kontakt, ale nikdo se mi prozatím neozval, díky za pomoc!!!Bohemka u nás je nejlepsí,DKnL fans | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 16 May - 9:11 | |
| - Márkus Aurelius napsal:
- Zdravím vsechny, potreboval bych poradit, mám tu pár fotek z malé vesnice vzdálené 70km jizne od Milána a rád bych je zaradil do kategorie BOHEMKA VE SVETE, neví nekdo náhodou kdo to má na starosti, posílal jsem je na mail který je uvedený na ultras stránkách jako kontakt, ale nikdo se mi prozatím neozval, díky za pomoc!!!Bohemka u nás je nejlepsí,DKnL fans
bohemiansultras@seznam.cz sem to posli | |
|
| |
Márkus Aurelius
Poeet p?íspivku : 6 odkud je : Dvur Králové nad Labem Registration date : 15. 05. 07
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- Wed 16 May - 21:35 | |
| - volkovv napsal:
- Márkus Aurelius napsal:
- Zdravím vsechny, potreboval bych poradit, mám tu pár fotek z malé vesnice vzdálené 70km jizne od Milána a rád bych je zaradil do kategorie BOHEMKA VE SVETE, neví nekdo náhodou kdo to má na starosti, posílal jsem je na mail který je uvedený na ultras stránkách jako kontakt, ale nikdo se mi prozatím neozval, díky za pomoc!!!Bohemka u nás je nejlepsí,DKnL fans
bohemiansultras@seznam.cz
sem to posli OK, díky Bohemka u nás nejlepsí | |
|
| |
Márkus Aurelius
| Předmět: bohuzel Sun 20 May - 14:57 | |
| - Márkus Aurelius napsal:
- volkovv napsal:
- Márkus Aurelius napsal:
bohemiansultras@seznam.cz
sem to posli OK, díky
Bohemka u nás nejlepsí Tak bohuzel ten email neexistuje, pise me to seznam kdyz dám odeslat email!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: --CHORÁLY-- | |
| |
|
| |
| --CHORÁLY-- | |
|