| !!!NÁLEPKY!!! | |
|
+42tomcooper sirkamil pouler Neon jirkanabis masox.1 -dc- traxx Moss Gauner Angry Chihuahua riot V!RUS egi Hwangyong brtnick Bandit pTRs Zzz Anthony manuel Leon bohemak drako *A.C.A.B.* hurvy djambro rumcajs Stanley SPAWNcz KATOLIK power.violence rude_worker Košile Jericho Ondřej plysak Rastamaniak volkovv mobster antipán honyer 46 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 7 Aug - 7:52 | |
| - Hwangyong napsal:
- Shalda napsal:
- Hwangyong napsal:
- Ta 11 je taky svým způsobem proti střížkovu. Brouzdal jsem po netu
a nějak jsem narazil na stránky střížkova a hned na úvodu mě zarazila hláška "Vítejte na stránkách pravé bohemky" Ten zmrd Kapr přebral i historii. Proto ta 11. Ale docela mě pobavilo ž na střížkov na 1.ligu bylo 1635 lidí, z toho 600 olomouc a 1000 neutrálních. Je vidět že Kaprova jedenáctka má fakt ohlas u fanoušků, tolik co se jich tam objeví celkem z obou klubů nás jezdí na 2.ligu a přes celou republiku. Ale určitě bude i proti střížkovu přímo, už se na tom pracuje. co by tam asi delalo 600 olomoucaku? dit jich tam bylo tak 50. smrt střížkovu Nevim, ani jsem to neviděl. Četl jsem to v nějakým plátku. Hlavní je kolik tam bylo těch mrdek ze střížkova. no to tam byly manzelky hracu. pak naky lidi jako treneri jinych tymu a dalsi vip co to vsichni dostaly zadarmo tohle 600 fanousku neni http://www.sigmafotbal.cz/include/other/image.php?id=8172 a tohle urcite neni 1550 http://www.sigmafotbal.cz/include/other/image.php?id=8170 takova kapela. si berou priklad ze zizkova: "my jsme muzikanti a prichazime k vam" | |
|
| |
Neon
Poeet p?íspivku : 19 Age : 33 odkud je : RCE Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 7 Aug - 23:58 | |
| | |
|
| |
Hwangyong
Poeet p?íspivku : 33 Age : 40 Registration date : 30. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sun 17 Aug - 15:28 | |
| Ještě pořád obnovuju stránku s návrhama www.sticker.unas.cz Dávám tam i návrhy na trika apod. Každý názor mě zajímá. | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sun 17 Aug - 15:47 | |
| | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 18 Aug - 2:20 | |
| Hlavně ať jsou nový samolepky a na triko bych si fakt dal tu 13 a 14.Vepředu by byla 13 a 14 vzadu.A co nažehlovací nášivky?To neni neni taky špatnej nápad ne?
A něco s logem SHARP by nebylo? | |
|
| |
jirkanabis
Poeet p?íspivku : 20 Age : 37 Registration date : 28. 06. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 18 Aug - 2:27 | |
| vyborny navrhy tesim se az budou doufam ze co nevidet dobry sou fakt 13 a 14 ale i ostatni sou dobry a budou i odznacky s nakym takovima obrazkama | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 19 Aug - 0:16 | |
| Samolepky se snažim dát dohromady s ultras shopem. Takže uvidíme. Plánuju dát do výroby bundy. Moje představa je bomber, vpředu ACAB, na rukávu B1905 a na zádech nějaký logo, přemýšlel jsem o návrhu č.14, ale je to dost o držku kdyby měl někdo zájem, případně návrh nechám se inspirovat. Mám dobrou firmu na výrobu. Cena by měla být max do 1500,- i s ušitím bundy, velikost není problém jakákoliv. | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 19 Aug - 21:04 | |
| | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 19 Aug - 23:49 | |
| | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 20 Aug - 3:28 | |
| | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 20 Aug - 5:58 | |
| - NEON - NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
- NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
- Samolepky se snažim dát dohromady s ultras shopem. Takže uvidíme.
Plánuju dát do výroby bundy. Moje představa je bomber, vpředu ACAB, na rukávu B1905 a na zádech nějaký logo, přemýšlel jsem o návrhu č.14, ale je to dost o držku kdyby měl někdo zájem, případně návrh nechám se inspirovat. Mám dobrou firmu na výrobu. Cena by měla být max do 1500,- i s ušitím bundy, velikost není problém jakákoliv. A na míru by to šlo?Protože to by bylo jinak uplně parádní...Koupil bych si jí a návrh č.14 ... jo to nevim to by bylo už asi moc ne? Na míru určitě. Ta 14.by byla fakt asi moc. Napadá tě jiný logo? A ty nemáš nějakou představu jako co by tam mohlo bejt nebo jakýho tématu se to týkat?Já se pokusim něco vymyslet. Ale jo, dal bych tam něco ve smyslu A.C.A.B., možná toho bohemáka, jak kope do znaku policie. Nebo bych uvažoval o návrhu č.12 | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 20 Aug - 15:22 | |
| - Hwangyong napsal:
- NEON - NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
- NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
Plánuju dát do výroby bundy. Moje představa je bomber, vpředu ACAB, na rukávu B1905 a na zádech nějaký logo, přemýšlel jsem o návrhu č.14, ale je to dost o držku kdyby měl někdo zájem, případně návrh nechám se inspirovat. Mám dobrou firmu na výrobu. Cena by měla být max do 1500,- i s ušitím bundy, velikost není problém jakákoliv. A na míru by to šlo?Protože to by bylo jinak uplně parádní...Koupil bych si jí a návrh č.14 ... jo to nevim to by bylo už asi moc ne? Na míru určitě. Ta 14.by byla fakt asi moc. Napadá tě jiný logo? A ty nemáš nějakou představu jako co by tam mohlo bejt nebo jakýho tématu se to týkat?Já se pokusim něco vymyslet. Ale jo, dal bych tam něco ve smyslu A.C.A.B., možná toho bohemáka, jak kope do znaku policie. Nebo bych uvažoval o návrhu č.12 a co třeba že kope do policajta a pod tim napsáno against police brutality | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 20 Aug - 16:56 | |
| - NEON - NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
- NEON - NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
- NWAB napsal:
- Hwangyong napsal:
Plánuju dát do výroby bundy. Moje představa je bomber, vpředu ACAB, na rukávu B1905 a na zádech nějaký logo, přemýšlel jsem o návrhu č.14, ale je to dost o držku kdyby měl někdo zájem, případně návrh nechám se inspirovat. Mám dobrou firmu na výrobu. Cena by měla být max do 1500,- i s ušitím bundy, velikost není problém jakákoliv. A na míru by to šlo?Protože to by bylo jinak uplně parádní...Koupil bych si jí a návrh č.14 ... jo to nevim to by bylo už asi moc ne? Na míru určitě. Ta 14.by byla fakt asi moc. Napadá tě jiný logo? A ty nemáš nějakou představu jako co by tam mohlo bejt nebo jakýho tématu se to týkat?Já se pokusim něco vymyslet. Ale jo, dal bych tam něco ve smyslu A.C.A.B., možná toho bohemáka, jak kope do znaku policie. Nebo bych uvažoval o návrhu č.12 a co třeba že kope do policajta a pod tim napsáno against police brutality OK, zkusim to nejak zpracovat a dám to na ty stránky. | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| |
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 22 Aug - 20:30 | |
| - micro1990 napsal:
- Hwangyong napsal:
Plánuju dát do výroby bundy. Moje představa je bomber, vpředu ACAB, na rukávu B1905 a na zádech nějaký logo, přemýšlel jsem o návrhu č.14, ale je to dost o držku kdyby měl někdo zájem, případně návrh nechám se inspirovat. Mám dobrou firmu na výrobu. Cena by měla být max do 1500,- i s ušitím bundy, velikost není problém jakákoliv. cau hele dej mi na sebe e-mail nebo icq ti poslu navrh na zadni stranu toho bombra, predni stranu jeste nemam, ale jen co na to budes rikat. Chci to poslat takto aby tu zase nevypukla hádka mezi lidmi že to byli jejich nápady atd... O.k. můj mail jchaloupek@seznam.cz Pošli mi to mrknu na to, pak to dáme sem a uvidíme ohlasy. V čem děláš grafiku? | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 23 Aug - 19:18 | |
| Čau, trochu jsem upravil stránky a rozšířil je o dva wallpapery. | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 25 Aug - 0:32 | |
| - Hwangyong napsal:
- Čau, trochu jsem upravil stránky a rozšířil je o dva wallpapery.
Dobrá prááce :-) a co ten obrázek jak je to snim? | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 25 Aug - 16:30 | |
| | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 26 Aug - 0:02 | |
| | |
|
| |
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 27 Aug - 1:46 | |
| micromrdka:koukam ze jsi furt stejnej vykradac jako driv... achjo.. | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 27 Aug - 14:09 | |
| - mobster napsal:
- micromrdka:koukam ze jsi furt stejnej vykradac jako driv... achjo..
JAK JAKO VYKRADAČ DPC... hele uklidni se už OK? když ani nevíš co jsem sem dal tak pomlč!!! nebo sem dej nějakej tvůj návrh a doufám že zase nebude skoro stejne JAKO TEN MŮJ ___________________________ ZA BOHEMKU HLAVU DÁM www.B1905-fans.wz.cz | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 28 Aug - 1:00 | |
| - micro1990 napsal:
- mobster napsal:
- micromrdka:koukam ze jsi furt stejnej vykradac jako driv... achjo..
JAK JAKO VYKRADAČ DPC... hele uklidni se už OK? když ani nevíš co jsem sem dal tak pomlč!!! nebo sem dej nějakej tvůj návrh a doufám že zase nebude skoro stejne JAKO TEN MŮJ
___________________________ ZA BOHEMKU HLAVU DÁM www.B1905-fans.wz.cz Hele já ten návrh viděl a líbí se mi. Nechápu proč se tu některý lidi do krve hádaj co je jejich a co kdo okopíroval. Ještě jsem neviděl na žadným stickeru podpis. Děláme to pro sebe tak neřešte kdo co udělal a dělejte to co nejlíp. Ať se prezentujeme co nejlíp jako Bohemka a ne jednotlivci. Fandíme všichni jednomu klubu, tak pojďte radši něco udělat ať to je a nehádejte se mezi sebou, takhle se nic nevyřeší. | |
|
| |
pTRs
| |
| |
pouler
Poeet p?íspivku : 21 Age : 40 odkud je : Praha Registration date : 06. 03. 08
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 28 Aug - 19:49 | |
| | |
|
| |
jirkanabis
Poeet p?íspivku : 20 Age : 37 Registration date : 28. 06. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 28 Aug - 19:51 | |
| dobrej navrh a jaky to budou bundy a pak barvy ty bundy | |