| !!!NÁLEPKY!!! | |
|
+42tomcooper sirkamil pouler Neon jirkanabis masox.1 -dc- traxx Moss Gauner Angry Chihuahua riot V!RUS egi Hwangyong brtnick Bandit pTRs Zzz Anthony manuel Leon bohemak drako *A.C.A.B.* hurvy djambro rumcajs Stanley SPAWNcz KATOLIK power.violence rude_worker Košile Jericho Ondřej plysak Rastamaniak volkovv mobster antipán honyer 46 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hwangyong
Poeet p?íspivku : 33 Age : 40 Registration date : 30. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 28 Aug - 22:02 | |
| Budou to bombery, na barvu se ještě zeptám, možná by mohla bejt zelená (bohemácká, ne oliva nebo i ta černá vypadá dobře) Pro ty kdo by chtěli kombinaci zelená bunda bílé rukávy, opravdu nedoporučuju. Cena se upřesní, ale vypadá to kolem 1500,- Vzhledem k tomu že budou šít i bundy, není problém žádná velikost. Už jsem si u nich nechal dělat něco podobného a je to férová firma a dlouho to vydrží. Jestli má někdo zájem hlašte se a pokud má někdo připomínku nebo návrh, pište.
Naposledy upravil Hwangyong dne Thu 28 Aug - 22:34, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
jirkanabis
Poeet p?íspivku : 20 Age : 37 Registration date : 28. 06. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 28 Aug - 22:17 | |
| ja by mel docela zajem o dve cena je ferova a kdyby sla velikost L | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 28 Aug - 22:36 | |
| Ta cena ještě není upřesněná, ale nemělo by to jít nahoru nějak rapidně. Jde o to kolik bude zájemců, proto bych to teď neuspěchával. Zatim to budu registrovat a uvidíme. | |
|
| |
Neon
Poeet p?íspivku : 19 Age : 33 odkud je : RCE Registration date : 18. 07. 08
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 30 Aug - 14:58 | |
| Taky bych měl teda zájem :-) fakt to vypadáá mooc dobře..A černá by byla asi nejlepší já teda 100% kupuju. | |
|
| |
Gauner
Poeet p?íspivku : 42 odkud je : ULTRAS Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 30 Aug - 15:24 | |
| Za bohemku hlavu dám??? Tak to je moc. | |
|
| |
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 30 Aug - 18:44 | |
| [quote="micro1990"] - mobster napsal:
- micromrdka:koukam ze jsi furt stejnej vykradac jako driv... achjo..
JAK JAKO VYKRADAČ DPC... hele uklidni se už OK? když ani nevíš co jsem sem dal tak pomlč!!! nebo sem dej nějakej tvůj návrh a doufám že zase nebude skoro stejne JAKO TEN MŮJ kopcis co des.. se podivej na to tvoje logo s lebkou ty mrdko!! vymysli si neco vlastniho uz kurva.. neco co se nebude nicemu podobat!!! | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sun 31 Aug - 20:29 | |
| [quote="mobster"] - micro1990 napsal:
- mobster napsal:
- micromrdka:koukam ze jsi furt stejnej vykradac jako driv... achjo..
JAK JAKO VYKRADAČ DPC... hele uklidni se už OK? když ani nevíš co jsem sem dal tak pomlč!!! nebo sem dej nějakej tvůj návrh a doufám že zase nebude skoro stejne JAKO TEN MŮJ
kopcis co des.. se podivej na to tvoje logo s lebkou ty mrdko!! vymysli si neco vlastniho uz kurva.. neco co se nebude nicemu podobat!!! Kolik ti je? 10 nech toho ukaž mi teda co jsem a odkud okočil, ty lamo, jsi low neumis nic jen nadavat a srát lidi !!! | |
|
| |
sirkamil
Poeet p?íspivku : 32 Age : 33 odkud je : Chabeřice/intr Vrbova Praha 4 Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: šaly Sun 31 Aug - 21:43 | |
| hele a neudělali by ste i nový šály???to by bylo good... | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sun 31 Aug - 23:23 | |
| Hele micro a co tam dát do zadu to logo z hry hooligans jak máš jako avatar? | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 1 Sep - 10:12 | |
| | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 1 Sep - 13:21 | |
| | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 1 Sep - 20:38 | |
| | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 1 Sep - 22:52 | |
| | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Sep - 13:28 | |
| | |
|
| |
SPAWNcz
Poeet p?íspivku : 45 Age : 37 odkud je : www.BohemiansFans.cz Registration date : 27. 11. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Sep - 13:53 | |
| | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Sep - 14:44 | |
| | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Sep - 15:31 | |
| Takže bych chtěl poděkovat za informaci že už to používaj brňáci..Takže my to dělat nebudem a jinak když to tak čtu taky sem se zasmál jo ještě sem vlastně chtěl dodat že přece nemusí bejt chuligán aby to logo bylo na bundě(který tam nebude) | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Sep - 19:01 | |
| Ohledně toho loga na záda, mě se micrův návrh líbí. Pokud někdo bundu chce a má jinej nápad, rád si ho poslechnu. Jestli někdo jenom prudí a bundu si stejně kupovat nechce, nevim co je mu potom co na ní bude. | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Sep - 23:58 | |
| nejlepsi je jak se tu ozyvaj lidi ktery driv nedelali ani prd.. ani sem nechodili a delaj chytry...zalozte si svuj web a nevydavejte se za ultras ;) | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 3 Sep - 13:41 | |
| klid | |
|
| |
Hwangyong
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 6 Sep - 16:31 | |
| Čau, je tu ještě jeden návrh, na stránkách www.sticker.unas.cz v podsekci hadry návrh č.6.
Takže je tu tenhle návrh a ten co dal micro, chtěl bych to dát do výroby příští týden, hlašte se a vybírejte. | |
|
| |
Neon
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 6 Sep - 20:00 | |
| - Hwangyong napsal:
- Čau, je tu ještě jeden návrh, na stránkách www.sticker.unas.cz v podsekci hadry návrh č.6.
Takže je tu tenhle návrh a ten co dal micro, chtěl bych to dát do výroby příští týden, hlašte se a vybírejte. Zdravim, Jednoznačně návrh 6.Ten vypadá fakt dobře a chtěl sem se zeptat jestli by si to nemohl udělat místo bombera Harrington?Jako třeba že bych to měl jedinej.Ale jestli ne tak nevadí.
Naposledy upravil Neon dne Tue 9 Sep - 21:05, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sun 7 Sep - 12:19 | |
| - Hwangyong napsal:
- Čau, je tu ještě jeden návrh, na stránkách www.sticker.unas.cz v podsekci hadry návrh č.6.
Takže je tu tenhle návrh a ten co dal micro, chtěl bych to dát do výroby příští týden, hlašte se a vybírejte. akorat si tam napiste bohemians fans.. ne ultras ;) | |
|
| |
tomcooper
Poeet p?íspivku : 19 Registration date : 27. 08. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 9 Sep - 20:09 | |
| pripis si mne jako dalsiho zajemce o bombra...dopredu dik | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 10 Sep - 0:32 | |
| zajimalo by me co maj bundy spol. s nalepkama ale dobre no | |