| !!!NÁLEPKY!!! | |
|
+42tomcooper sirkamil pouler Neon jirkanabis masox.1 -dc- traxx Moss Gauner Angry Chihuahua riot V!RUS egi Hwangyong brtnick Bandit pTRs Zzz Anthony manuel Leon bohemak drako *A.C.A.B.* hurvy djambro rumcajs Stanley SPAWNcz KATOLIK power.violence rude_worker Košile Jericho Ondřej plysak Rastamaniak volkovv mobster antipán honyer 46 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 13:52 | |
| - micro1990 napsal:
- TAK CO TOHLE ?? DĚLAL JSEM TO PŘED ZAČÁTKEM SEZONY A NIKDO MI NEODPOVÍDAL, TAK JSEM TO SEM DAL ZNOVU
musíš vykrádat moje navrhy??!!! asi to budu posilat na emaily členů ultras a ne sem na tohle forum protože to je jedna čorka za druhou! TO NEUMÍTE UDĚLAT VLASTNÍ NÁVRH!!!??? | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 14:55 | |
| | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 15:03 | |
| micro: Nechceš se uklidnit? | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 15:17 | |
| | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 15:19 | |
| Kriste to sou slova, jinak pokud si potřebujete takhle nadávat tak to nemusíte dělat veřejně, máte tady i priváty. | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 15:26 | |
| - volkovv napsal:
- Kriste to sou slova, jinak pokud si potřebujete takhle nadávat tak to nemusíte dělat veřejně, máte tady i priváty.
sorry ale tohle bylo nutný.. jeho reči tu obtěžujou víc než dost a nejsem jedinej kdo to tu tvrdí.. takže asi tak :) | |
|
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| |
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 16:49 | |
| wow...takhle silny slova uz tu dlouho nebyly....btw:micro1990 kolik ti je? | |
|
| |
rumcajs
Poeet p?íspivku : 38 Registration date : 10. 08. 06
| |
| |
Rastamaniak
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 17:18 | |
| | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 19:12 | |
| | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 20 Sep - 11:00 | |
| - mobster napsal:
- volkovv napsal:
- Kriste to sou slova, jinak pokud si potřebujete takhle nadávat tak to nemusíte dělat veřejně, máte tady i priváty.
sorry ale tohle bylo nutný.. jeho reči tu obtěžujou víc než dost a nejsem jedinej kdo to tu tvrdí.. takže asi tak :) To neznamená že se tu bude používat takovej slovník pánové, budte trošku gentelmani | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 20 Sep - 13:23 | |
| hej tak víš co, já to udělám a pošlu, někdo přijde a začne tu něco říkat co bylo před dvěma lety, to jako sry na tohle ja nemam nervy, tak at se i on trosku klidni, nerikej mi ze si pamatuje i to co bylo před rokem 10.5. k obědu, ja teda ne a tohle je neco podobne, tak jako bez urazky ale hned se do me navazet ze ty jsi neco takoveho udelal pred dvouma rokama je od tebe fakt trapne. Já nesleduju vše co náš bůh tady udelal. Pokud chces tak dobře ale v malovani jsem to nedelal, dale si myslim ze kdyz nekdo neco udela a dalsi si toho nevsimne a pokŕacuje, tak ten první na něj hned vletí že je to sračka a já nic neumim. Pro ty ostatní co tu psaly, s Bohemakem 1,2 se neznam, ANO je mi 17 let. Pokud umis takove veci v malovani tak sem neco posly rad se zasmeju. | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 20 Sep - 13:25 | |
| V tomhle foru se asi brzo začne mazat | |
|
| |
Bandit
Poeet p?íspivku : 4 odkud je : Vršovice Registration date : 21. 08. 06
| |
| |
antipán
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 21 Sep - 8:19 | |
| SMAZ TO CELY A ZACNE SE ODZNOVA TYHLE PROBLEMY JEN PRES PM | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 21 Sep - 15:12 | |
| - micro1990 napsal:
- hej tak víš co, já to udělám a pošlu, někdo přijde a začne tu něco říkat co bylo před dvěma lety, to jako sry na tohle ja nemam nervy, tak at se i on trosku klidni, nerikej mi ze si pamatuje i to co bylo před rokem 10.5. k obědu, ja teda ne a tohle je neco podobne, tak jako bez urazky ale hned se do me navazet ze ty jsi neco takoveho udelal pred dvouma rokama je od tebe fakt trapne. Já nesleduju vše co náš bůh tady udelal.
Pokud chces tak dobře ale v malovani jsem to nedelal, dale si myslim ze kdyz nekdo neco udela a dalsi si toho nevsimne a pokŕacuje, tak ten první na něj hned vletí že je to sračka a já nic neumim. Pro ty ostatní co tu psaly, s Bohemakem 1,2 se neznam, ANO je mi 17 let. Pokud umis takove veci v malovani tak sem neco posly rad se zasmeju. ty se predevsim nauc cist.. jsi docela zastydlej.. :) rikam ze v malovani nedelam.. ja to mam narozdil od tebe jaksi zalozeny takze se krot... jsi proste hnup a ostuda. chod na spartu! | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 21 Sep - 16:31 | |
| hej nepruď už pls. Dobře ty řékáš že jsou stejné mě se nezdá, už se trošku uklidníme OK ?? Přestaneme si nadávat, ale každý uznáme svojí chybu, dobře jsem se spletl a nemel jsem tu hned nadavat. Ted je rada na tobe, jsme tu mezi lidma a ne mezi Spartanama. Jinak moc sry Ale podle mě to stejné neni | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 21 Sep - 17:20 | |
| | |
|
| |
brtnick
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 22. 09. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 1 Oct - 13:44 | |
| Tuhle stařičkou jsem nafotil na hajzlu v Protivíně(viz téma: ultras/samolepka-žije?) Příjde mi hodně v poho a možná by stálo za to jí zase poslat do světa | |
|
| |
antipán
| |
| |
Rastamaniak
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Oct - 16:33 | |
| | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 2 Oct - 20:15 | |
| | |
|
| |
brtnick
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 22. 09. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 3 Oct - 10:36 | |
| Tak kdyby se někomu chtělo ji znova připravit k prodeji, tak dejte vědět Byla focená 4MPx foťákem, k doptání na ICQ 427609654 | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 3 Oct - 12:44 | |
| hmm mohlo by to vypadat pěkně s novou úpravou, ale mě se docela líbí takhle jak je, ale jsem pro aby se to vyzkoušelo :-) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! | |
| |
|
| |
| !!!NÁLEPKY!!! | |
|