| !!!NÁLEPKY!!! | |
|
+42tomcooper sirkamil pouler Neon jirkanabis masox.1 -dc- traxx Moss Gauner Angry Chihuahua riot V!RUS egi Hwangyong brtnick Bandit pTRs Zzz Anthony manuel Leon bohemak drako *A.C.A.B.* hurvy djambro rumcajs Stanley SPAWNcz KATOLIK power.violence rude_worker Košile Jericho Ondřej plysak Rastamaniak volkovv mobster antipán honyer 46 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
SPAWNcz
Poeet p?íspivku : 45 Age : 37 odkud je : www.BohemiansFans.cz Registration date : 27. 11. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 27 Jul - 22:28 | |
| Přece tam nedám nějakou lebku ne??? | |
|
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 28 Jul - 0:54 | |
| Dame tam Kosilaka | |
|
| |
drako
Poeet p?íspivku : 6 odkud je : SVK, momentálne Praha Registration date : 14. 06. 07
| Předmět: nove dizajny Sat 28 Jul - 16:28 | |
| | |
|
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 28 Jul - 17:33 | |
| | |
|
| |
manuel
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 08. 08. 07
| Předmět: Ligový samolepky Wed 8 Aug - 15:21 | |
| Velká poklona všem zainteresovaným v nových samolepkách! Jsou skvělý! Díkes!!! | |
|
| |
rumcajs
Poeet p?íspivku : 38 Registration date : 10. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 17 Sep - 22:01 | |
| Tak v jablonci sem měl poprvé možnost shlédnout nové samolepky a pro mě ablolutně nezajímavé,hnus. Taky sem byl obdarován nálepkami od chlapců z Dvora a ty se mi velice zamlouvají,perfekní návrhy,parádní nálepky Uznání do DKNL | |
|
| |
Anthony
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 17. 09. 07
| |
| |
Rastamaniak
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 0:06 | |
| | |
|
| |
Zzz
Poeet p?íspivku : 105 odkud je : Rychlá Rota Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 0:47 | |
| | |
|
| |
Anthony
| |
| |
Anthony
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 1:22 | |
| Me osobně se víc líbí to druhý.. nápady na vylepšení házejte sem :-) | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 10:58 | |
| nádhera, pokud by to šlo tak zjisti kolik by stála ta druhá verze, bych do ní šel na 100%, ale jen pokud cena bude nějaká kolem 350,- Fakt se ti to povedlo, a tu samolepku bych předělal tak že okolo té prahy bych dal něco ze zápasu, např. fanošky v kotly, a to Vládci prahy má sparta xD to bych taky vymazal, dal bych tam např. BOHEMKA U NÁS JE NEJLEPŠÍ, Dále to logo bohemky bych dal bez bílého pozadí, pokud chces dej se ICQ a já to upravím a pošlu z5 :-) | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 11:33 | |
| - rumcajs napsal:
- Tak v jablonci sem měl poprvé možnost shlédnout nové samolepky a pro mě ablolutně nezajímavé,hnus.
Taky sem byl obdarován nálepkami od chlapců z Dvora a ty se mi velice zamlouvají,perfekní návrhy,parádní nálepky Uznání do DKNL Nikdo nečekal že pro tebe budou zajímavé, takové se asi nikdy nepovedou. Dvorácký sou pěkný, mám je doma už dýl. | |
|
| |
Anthony
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 12:24 | |
| Jasný, tk ta samolepka byla bblbos, ae zkusím to předělat.. :) No a k tomu tričku, ta prvni verze je přeplácaná, tkže se spíš pojďmě bavit o tej druhý.. Mě se teda upřímně řečeno tky celkem líbí a tky bych si ho koupil, ae já sme jen řadovej fanda, žádnej člen ultras ani fan clubu, tkže vůbec neim, jestli si každej nechá udělat tkhle svoje, nebo s ejich nechá udělat víc, hodí se to do ultras shopu, jeslti o to bude zájem.. netuším, to ted záleží na vás.. :) | |
|
| |
Anthony
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 13:14 | |
| Líbila by se? :) v2. new.. :) | |
|
| |
rumcajs
| |
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 17:28 | |
| K poslední sérii jsi se vyjadřoval na foru hooligans.cz a kromě několika negativních vět tam bylo taky pár zvracejících smajlíků. Agains něco, je jen na jedné nálepce asi z osmi. | |
|
| |
rumcajs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 17:57 | |
| - volkovv napsal:
- K poslední sérii jsi se vyjadřoval na foru hooligans.cz a kromě několika negativních vět tam bylo taky pár zvracejících smajlíků.
Agains něco, je jen na jedné nálepce asi z osmi. Koukal jsem na hooligans,bohužel už tam ta reakce neni,ale je to možný,byl jsem docela překvapen,že samolepka co vyhrála hlasování nešla ani do "užšího finále",o tom sem se i bavil s honyerem,takže mi je to už je jedno,a hlavně teda,taky ta tráva se mi tam vůbec nzamlouvá,ale je mi to už jedno,dokud nebude nálepka Hooligans,kde bude nějaký against,tak myslim,že už mě moc překvapit nemůže. Co se týče nový série,tak jsem teda asi neviděl vše,viděl jsem ty co tam byli vylepený hlavně,tudíž dva druhy barflies(always antifascist),tu s tim černouškem (against něco) a pak tu stay rude a pak sem zaregistroval ještě nějakou kde je st.pauli a bohemka....... kdyby si sem hodil link na novou sérii,rád bych se podíval na ostatní,když jich je 8 | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 18:08 | |
| K pověstné samolepce číslo 8: Do užšího výběru se dostala, dál ne, ty pravidla byli jasný od začátku. Antifascist tam je, nepřiřadil jsem si to k tomu against (tím se z ničeho nevymlouvám). Takže jsou to 2 z osmi, co je na slově barflies anti (co se týče té třetí o které mluvíš), co je na rude boys anti (týká se bohemians rudeboys)? Na nálepkách hooligans nic anti nebude, to se bát nemusíš. Odkaz na všechny nálepky nemám, okolo 8 jich bude určitě, žádný anti na jiný není. Takže aby jsme to shrnuli, chuligány na nálepkách nikdo k nikomu nepřiřazuje, takže je ti to jedno, pak nevim proč se ktomu vyjadřuješ. Pokud tě to přece jenom zajímá tak konstruktiví kritika je jenom vítána (proto je tady také tohle forum) a sám můžeš posílat návrhy do další kolekce, sám bych o nějákých věděl, nemaj nic anti, ani antifa,ani nic jinýho co se týče politiky ( pokud příjmu fakt že nebýt rasistou či nedejbože být proti tomu znamená se politicky profilovat) ale asi bych byl poslán v prdel právě lidmi jako seš ty. | |
|
| |
rumcajs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 18 Sep - 18:19 | |
| - volkovv napsal:
- K pověstné samolepce číslo 8: Do užšího výběru se dostala, dál ne, ty pravidla byli jasný od začátku.
Antifascist tam je, nepřiřadil jsem si to k tomu against (tím se z ničeho nevymlouvám). Takže jsou to 2 z osmi, co je na slově barflies anti (co se týče té třetí o které mluvíš), co je na rude boys anti (týká se bohemians rudeboys)? Na nálepkách hooligans nic anti nebude, to se bát nemusíš. Odkaz na všechny nálepky nemám, okolo 8 jich bude určitě, žádný anti na jiný není. Takže aby jsme to shrnuli, chuligány na nálepkách nikdo k nikomu nepřiřazuje, takže je ti to jedno, pak nevim proč se ktomu vyjadřuješ. Pokud tě to přece jenom zajímá tak konstruktiví kritika je jenom vítána (proto je tady také tohle forum) a sám můžeš posílat návrhy do další kolekce, sám bych o nějákých věděl, nemaj nic anti, ani antifa,ani nic jinýho co se týče politiky ( pokud příjmu fakt že nebýt rasistou či nedejbože být proti tomu znamená se politicky profilovat) ale asi bych byl poslán v prdel právě lidmi jako seš ty. Ty vole,to se nám to pěkně rozjíždí -takže k těm dvoum barflies,návrhy byli totožný,jenom tvar samolepky byl jinej,počítám to jako dvě -na rudeboys neni anti nic,mě stačí bohatě už jenom to st. pauli -dále,vyjadřju se k tomu,protože rád lepim bohemácký v cizích městech či na cestách,ale žádné "politicky zaměřené" nálepky lepit nechci,minule jsem se myslim ideálně dohodl s honyerem a vzal jsem si jenom tři druhy samolepek,na kterejch nebylo žádný anti ani drogy a ty jsem rozšiřoval po světě -návrhy posílat nebudu,protože krom malování(které ovládám opravdu mizerně) neumim na počítači nic -a kdyby byli bohemácké nálepky jak ty píšeš "nemaj nic anti, ani antifa,ani nic jinýho co se týče politiky" tak bych byl jedině rád,a rád bych si je koupil a šířil .... | |
|
| |
Rastamaniak
| |
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 10:00 | |
| TAK CO TOHLE ?? DĚLAL JSEM TO PŘED ZAČÁTKEM SEZONY A NIKDO MI NEODPOVÍDAL, TAK JSEM TO SEM DAL ZNOVU | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 11:09 | |
| Dobrý, tak už jsme vládci Prahy a lidi se před náma schovávaj, co příjde příště? Rumcajs: OK | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 11:47 | |
| - volkovv napsal:
- Dobrý, tak už jsme vládci Prahy a lidi se před náma schovávaj, co příjde příště?
Rumcajs: OK Jak vládci prahy ?? to jsem tam nepsal, jsem tam dal jen "Před námi se neschováte ani v pekle" ale Jsme vládci Prahy tak neni !! ale ja jsem se ptal co na to rikate, jestly to pujde do nejakeho dalsiho vyberu | |
|
| |
volkovv Admin
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Wed 19 Sep - 12:34 | |
| - micro1990 napsal:
- volkovv napsal:
- Dobrý, tak už jsme vládci Prahy a lidi se před náma schovávaj, co příjde příště?
Rumcajs: OK Jak vládci prahy ?? to jsem tam nepsal, jsem tam dal jen "Před námi se neschováte ani v pekle" ale Jsme vládci Prahy tak neni !! ale ja jsem se ptal co na to rikate, jestly to pujde do nejakeho dalsiho vyberu To posílal někdo před tebou, nikam to asi zatim nepůjde, pančto se teď nic nevybírá. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! | |
| |
|
| |
| !!!NÁLEPKY!!! | |
|