| !!!NÁLEPKY!!! | |
|
+42tomcooper sirkamil pouler Neon jirkanabis masox.1 -dc- traxx Moss Gauner Angry Chihuahua riot V!RUS egi Hwangyong brtnick Bandit pTRs Zzz Anthony manuel Leon bohemak drako *A.C.A.B.* hurvy djambro rumcajs Stanley SPAWNcz KATOLIK power.violence rude_worker Košile Jericho Ondřej plysak Rastamaniak volkovv mobster antipán honyer 46 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
riot
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 29. 02. 08
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 16:07 | |
| - mobster napsal:
- riot napsal:
- mobster napsal:
- ja bych spis rekl ze se ti tak vryla do podvedomi ze jsi uplne vybral ;)
Ani omylem;) tak proc je to toalni vykradacka ;) krome fotky (nehlede na to ze i ta fotka je dost podobna..) mnoho nahod na jednou prestava byt nahoda ;) Tak fotka je z tohodle zápasu z plzní a pokud vim, tam jsem tam napsal "welcome to hell" a ne "danger - bohemians ultras" Žádná vykrádačka....prostě jsem měl podobnej nápad jako ty...tim to hasne, tak přestaň dělat ublíženýho... | |
|
| |
riot
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 16:10 | |
| - mobster napsal:
- riot napsal:
- mobster napsal:
Ani omylem;) tak proc je to toalni vykradacka ;) krome fotky (nehlede na to ze i ta fotka je dost podobna..) mnoho nahod na jednou prestava byt nahoda ;) Tohle fórum sleduju už delší dobu a pokaždý, když přijde někdo s nějakym motivem - nápadem, tak hnedka ho začneš osočovat, že vykrádá tvoje nápady.... | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 16:16 | |
| - riot napsal:
- mobster napsal:
- riot napsal:
- mobster napsal:
Ani omylem;) tak proc je to toalni vykradacka ;) krome fotky (nehlede na to ze i ta fotka je dost podobna..) mnoho nahod na jednou prestava byt nahoda ;) Tohle fórum sleduju už delší dobu a pokaždý, když přijde někdo s nějakym motivem - nápadem, tak hnedka ho začneš osočovat, že vykrádá tvoje nápady.... No ses zatim 2. No nenech se mobsterem zastrasit a delej dal navrhy treba s toho neco pude do tisku | |
|
| |
riot
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 16:19 | |
| - Shalda napsal:
- riot napsal:
- mobster napsal:
- riot napsal:
- mobster napsal:
Ani omylem;) tak proc je to toalni vykradacka ;) krome fotky (nehlede na to ze i ta fotka je dost podobna..) mnoho nahod na jednou prestava byt nahoda ;) Tohle fórum sleduju už delší dobu a pokaždý, když přijde někdo s nějakym motivem - nápadem, tak hnedka ho začneš osočovat, že vykrádá tvoje nápady.... No ses zatim 2. No nenech se mobsterem zastrasit a delej dal navrhy treba s toho neco pude do tisku Já se zastrašit nenechám Já jsem se jen obhajoval.... | |
|
| |
riot
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 17:15 | |
| tady ještě jeden, ale je to nic moc....je to jen pro zachycení myšlenky.... | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 18:02 | |
| Kámo, to jako já, udělám návrh a hned mě "mobster" buzeruje že jsem to jen od něj ukradl, a přitom jsem to co udělám já nikdy u něj neviděl. Já ho nechápu ale vím že nemá cenu se s ním hádat, alespoň já na něj v tomto nemám žaludek... | |
|
| |
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 29 Feb - 19:59 | |
| riot: tak si vem tu moji a cum na tu svoji!! nerser me, kdyz neumis neco vymyslet sam tak aspon drz hubu! micro: ty jeden malej smejde, ses drzej, seres tady nejednoho cloveka (vedet kdo si tak uz pises protezama) radim ti drz hubu na tech tvejch zkurvenejch strankach mas nejeden muj motiv a to ses ani nezeptal jestli si ho muzes vypujcit. viz ta lebka na hlavni strane (v originale neni zelena, proste sis ji vzal). Proste si me vybral nejednou a reklo ti to vic lidi! A ser me dal a dostanes ban ty malej hajzle! uz te mam dost.. | |
|
| |
Angry Chihuahua
Poeet p?íspivku : 8 Age : 38 odkud je : Praha/Paramo city Registration date : 28. 02. 08
| |
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 1 Mar - 0:27 | |
| - riot napsal:
- tady ještě jeden, ale je to nic moc....je to jen pro zachycení myšlenky....
ultras? moc ne co? :-/ | |
|
| |
Jericho Admin
Poeet p?íspivku : 250 Age : 107 odkud je : Ultras Bohemians Registration date : 08. 08. 06
| |
| |
riot
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 1 Mar - 13:23 | |
| - mobster napsal:
- riot napsal:
- tady ještě jeden, ale je to nic moc....je to jen pro zachycení myšlenky....
ultras? moc ne co? :-/ ultras ne no...vim že je to píčovina...to bylo jen tak trošku pro "pobavení" A přestaň furt řikat, že jsem to okopíroval od tebe,když to tak neni...uklidni se. | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 1 Mar - 13:25 | |
| proste je skoro stejna...tim to hasne.. | |
|
| |
Gauner
Poeet p?íspivku : 42 odkud je : ULTRAS Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 1 Mar - 16:28 | |
| Ale kurva co je to tady za bordel? Mobster to tady docela rozjíždí..... | |
|
| |
antipán
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 1 Mar - 18:17 | |
| aspon se tady zase neco deje | |
|
| |
Košile
Poeet p?íspivku : 106 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 3 Mar - 16:41 | |
| - mobster napsal:
- proste je skoro stejna...tim to hasne..
hele je mi do toho hovno...ale neni jedno kdo co kopíruje..at někdo vezme třeba 90procent tvojí nálepky a když těch 10procent vylepší tak je to snad dobře ne??hlavně že je co nejlepší nálepka pro bohemku,ne?? mně přijde jako by sis tady honil triko..je fajn že to umíš ale je uplně jedno jestli někdo něco předělá.....nebo potřebuješ aby ti někdo vždy poděkoval za nálepku??? | |
|
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 3 Mar - 20:28 | |
| - Košile napsal:
- mobster napsal:
hele je mi do toho hovno...ale neni jedno kdo co kopíruje..at někdo vezme třeba 90procent tvojí nálepky a když těch 10procent vylepší tak je to snad dobře ne??hlavně že je co nejlepší nálepka pro bohemku,ne?? mně přijde jako by sis tady honil triko..je fajn že to umíš ale je uplně jedno jestli někdo něco předělá.....nebo potřebuješ aby ti někdo vždy poděkoval za nálepku??? svata pravda... | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Mon 3 Mar - 21:46 | |
| - Rastamaniak napsal:
- Košile napsal:
- mobster napsal:
hele je mi do toho hovno...ale neni jedno kdo co kopíruje..at někdo vezme třeba 90procent tvojí nálepky a když těch 10procent vylepší tak je to snad dobře ne??hlavně že je co nejlepší nálepka pro bohemku,ne?? mně přijde jako by sis tady honil triko..je fajn že to umíš ale je uplně jedno jestli někdo něco předělá.....nebo potřebuješ aby ti někdo vždy poděkoval za nálepku??? svata pravda... je to tak... | |
|
| |
Jericho Admin
Poeet p?íspivku : 250 Age : 107 odkud je : Ultras Bohemians Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Tue 4 Mar - 10:15 | |
| Ty wole Košiláč. Ty ještě žiješ? Napiš na privat. mobster: neřeš tydle lidi, stejně se to objeví pouze tady. | |
|
| |
Gauner
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Thu 6 Mar - 2:18 | |
| Micro.... dělá se mi z tebe špatně! Dělej své věci a nikdo tě nebude jebat. Každý nápad má své kouzlo a nemělo by se kopírovat( a to o čem se bavíte je stejný jako to co udělal MOBSTER!) | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 7 Mar - 20:18 | |
| | |
|
| |
antipán
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Fri 7 Mar - 20:26 | |
| | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 8 Mar - 13:22 | |
| kosile: to je trosku zcesty mi prijde ;) kopirovat je vzdy na hovnot... originalita se ceni nejvic.. jericho: ja vim... mas recht.. rasta aspol. az vas nekdo zacne vykradat tak mluvte.. taky vas to bude srat | |
|
| |
riot
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 8 Mar - 15:21 | |
| - mobster napsal:
- kosile: to je trosku zcesty mi prijde ;) kopirovat je vzdy na hovnot... originalita se ceni nejvic..
jericho: ja vim... mas recht.. rasta aspol. az vas nekdo zacne vykradat tak mluvte.. taky vas to bude srat mě je to uplně u pr*ele....když někdo předělá můj obrázek, tak mi to bude jedno... | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sat 8 Mar - 22:42 | |
| - riot napsal:
- mobster napsal:
- kosile: to je trosku zcesty mi prijde ;) kopirovat je vzdy na hovnot... originalita se ceni nejvic..
jericho: ja vim... mas recht.. rasta aspol. az vas nekdo zacne vykradat tak mluvte.. taky vas to bude srat mě je to uplně u pr*ele....když někdo předělá můj obrázek, tak mi to bude jedno... jasny.. to si povime az se to stane.. a hlavne.. na bohemce je potreba x stejnejch samolepek ;) a drz uz pls. hubu. Prispivej necim dulezitym a ne zbytecnostma... fakt, to forum tu zahniva | |
|
| |
Gauner
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! Sun 9 Mar - 13:50 | |
| Serte kurva už na ty kecy! Hlavně se snažte být originální a dobře supportovat. Hlavně se nezastavit a vymejšlet pořád nový věci... PS: Hlavně dneska držet klukům palce ať to vyhrajou!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: !!!NÁLEPKY!!! | |
| |
|
| |
| !!!NÁLEPKY!!! | |
|