| Fotbalové kluby v Evropě i mimo | |
|
+17GATE 13 CZECH REPUBLIC mobster Radek djambro volkovv Košile razorstrike rumcajs Jericho Zzz MRFC Stanley ice Ondřej rude_worker MadKangaroo Leon 21 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leon

Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 13. 11. 06
 | Předmět: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Wed 15 Nov - 0:28 | |
| Které kluby podporujete na území mimo ČR ? | |
|
 | |
MadKangaroo
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 01. 11. 06
 | Předmět: ! Wed 15 Nov - 0:52 | |
| | |
|
 | |
Leon

| Předmět: Standart Liege Wed 15 Nov - 1:28 | |
| | |
|
 | |
Leon

| Předmět: FC United of Manchester Wed 15 Nov - 1:40 | |
| | |
|
 | |
Leon

| Předmět: Livorno AS Wed 15 Nov - 1:47 | |
| | |
|
 | |
rude_worker
Poeet p?íspivku : 131 odkud je : Maratice ultras -E.E.F. Registration date : 15. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Wed 15 Nov - 9:09 | |
| Hezkeeeeeee.....  | |
|
 | |
Ondřej

Poeet p?íspivku : 118 odkud je : odtamtud, kde cerny hrebec skace pres tri obilne klasy Registration date : 07. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Wed 15 Nov - 10:52 | |
| | |
|
 | |
ice
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 15. 11. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Wed 15 Nov - 17:37 | |
| já se jezdím každy rok kouknout na zápasy 1FC Norimberk-Bayern nebo kdyz hrali 2.ligu tak Norimberk- Furth  | |
|
 | |
Leon

| Předmět: FCUM Wed 15 Nov - 18:25 | |
| | |
|
 | |
Leon

| Předmět: Dotaz Wed 15 Nov - 18:45 | |
| | |
|
 | |
Stanley

Poeet p?íspivku : 73 odkud je : Stověžatá Registration date : 11. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Wed 15 Nov - 22:19 | |
| Jako spravnej Irish supporter mam rad Chelsea  (Volkovvi na vztek  ) podotykam, ze jde jen o fotbal, v tomhle na politiku seru, rad se divam obcas na Premier League a na Chelsea v LM, tam hraje stabilne peknej fotbal Dale Artmedia Petrzalka, Dynamo Kyjev a zajimavej je svedskej Djurgarden no a pak taky St. Pauli a Celtic... Ale vic tymu nesnasim, takze: Slovan Bratislava, Tottenham, Arsenal, celkove snad celou spanelskou ligu, hlavne Real...., Lazio Rim, Juventus, Spartak Moskva, Dynamo Moskva,  Porto... Takze tak  | |
|
 | |
Leon

| Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Wed 15 Nov - 23:49 | |
| Dynamo Kyjev je skvělej klub  Na pár zápasech jsem byl, mám dvě šály (modrou s maskotem a modro-žlutou s napisem DYNAMO v azbuce). Mimochodem jsem se chtěl zeptat: Je na Slovensku a v Polsku nějakej antifašistickej klub jako je Boh1905 ? Měl jsem dobrý fotky z Dynama, ale ty se mi teď nějak ztrazily Tahle šála je celkem podobná té co mám: http://www.dkm-merchandise.com/catalog/photos/DKSC000000004_1.jpg | |
|
 | |
MRFC
Poeet p?íspivku : 88 Age : 37 odkud je : MINSK (BELARUS) Registration date : 07. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Thu 16 Nov - 2:15 | |
| ex-USSRone club: MTZ-RIPO (Minsk)
dinano Kiev - scum OUT!!! | |
|
 | |
Zzz

Poeet p?íspivku : 105 odkud je : Rychlá Rota Registration date : 05. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Thu 16 Nov - 19:35 | |
| možná Polonia Varšava...nevim jak to presne je.... | |
|
 | |
Jericho Admin

Poeet p?íspivku : 250 Age : 105 odkud je : Ultras Bohemians Registration date : 08. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Fri 17 Nov - 23:12 | |
| KS Górnik Walbrzych www.ksg1946.prv.pl  | |
|
 | |
Leon

| |
 | |
Leon

| Předmět: Španělsko Sat 18 Nov - 14:03 | |
| [b]Rayo Vallecano de Madrid http://www.nodo50.org/bukaneros/
Real Sociedad de Fútbol http://www.euskalnet.net/p.mujika/
SDG Segoviano http://usuarios.lycos.es/segovirras1994/
Deportivo Tenerife http://www.frenteblanquiazul.net/
Cadiz FC http://www.brigadasamarillas.com/ | |
|
 | |
Leon

| |
 | |
Stanley

Poeet p?íspivku : 73 odkud je : Stověžatá Registration date : 11. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Sat 18 Nov - 15:07 | |
| | |
|
 | |
rumcajs

Poeet p?íspivku : 38 Registration date : 10. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Sat 18 Nov - 21:33 | |
| Oblíbený: Club Brugge- protože mi vždycly vyjdou na tiketu Lyon-prostě jim fandim Neoblíbený:Bayern,Chelsea a st. pauli taky nějak nemusim | |
|
 | |
Ondřej

Poeet p?íspivku : 118 odkud je : odtamtud, kde cerny hrebec skace pres tri obilne klasy Registration date : 07. 08. 06
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Sun 19 Nov - 14:38 | |
| Spolupracujou spolu zahranicni kluby treba s levicovejma fanouskama? Ja si treba myslim, ze kdyby byl v cechach nejakej jinej klub s podobnou fanouskovskou strukturou jako Bohemka (nepoliticky doleva), tak zeby s Bohemkou urcite uzce spolupracoval, chodili spolecne na atrakce a tak podobne. tak jestli nahodou nevite jestli se tohle deje v zahranici kde je treba vic levicovejch klubu???
ASi je to blba otazka, ale co jinyho od motoristy a abstinenta cekat, zeano... | |
|
 | |
rumcajs

| Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Sun 19 Nov - 19:15 | |
| - Ondřej napsal:
- Spolupracujou spolu zahranicni kluby treba s levicovejma fanouskama?
Ja si treba myslim, ze kdyby byl v cechach nejakej jinej klub s podobnou fanouskovskou strukturou jako Bohemka (nepoliticky doleva), tak zeby s Bohemkou urcite uzce spolupracoval, chodili spolecne na atrakce a tak podobne. tak jestli nahodou nevite jestli se tohle deje v zahranici kde je treba vic levicovejch klubu???
ASi je to blba otazka, ale co jinyho od motoristy a abstinenta cekat, zeano... Tohle co tady píšeš už nemá s fotbalem nic společnýho  | |
|
 | |
Ondřej

| Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Mon 20 Nov - 1:16 | |
| - rumcajs napsal:
- Ondřej napsal:
- Spolupracujou spolu zahranicni kluby treba s levicovejma fanouskama?
Ja si treba myslim, ze kdyby byl v cechach nejakej jinej klub s podobnou fanouskovskou strukturou jako Bohemka (nepoliticky doleva), tak zeby s Bohemkou urcite uzce spolupracoval, chodili spolecne na atrakce a tak podobne. tak jestli nahodou nevite jestli se tohle deje v zahranici kde je treba vic levicovejch klubu???
ASi je to blba otazka, ale co jinyho od motoristy a abstinenta cekat, zeano... Tohle co tady píšeš už nemá s fotbalem nic společnýho  No, asi sem se spatne vyjadril, mel sem na mysli jako spolupraci ultras a hools a ne jako vedeni klubu... | |
|
 | |
rumcajs

| Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Mon 20 Nov - 1:34 | |
| No možná sem to blbě pochopil já  Z tvýho příspěvku mi vyplinulo,že kdyby byli ve státě např dva "levicový" kluby,tak by se spojili a chodili spolu na atrakce atd.. Takhle sem to pochopil a přesně podle toho mi vzešlo,že se už vůbec nejedná o fotbal,ale o politiku. Třeba mi taky přijde,že pan Leon fandí týmu podle toho jaký má fanoušky,z jeho příspěvků mi vyplinulo,že mu je fotbal úplně v píči,hlavně aby tam vláli vlajky s Che a chodili ty tam ty "správný" lidi  | |
|
 | |
Ondřej

| Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo Mon 20 Nov - 12:34 | |
| - rumcajs napsal:
- No možná sem to blbě pochopil já
Z tvýho příspěvku mi vyplinulo,že kdyby byli ve státě např dva "levicový" kluby,tak by se spojili a chodili spolu na atrakce atd.. Takhle sem to pochopil a přesně podle toho mi vzešlo,že se už vůbec nejedná o fotbal,ale o politiku. Třeba mi taky přijde,že pan Leon fandí týmu podle toho jaký má fanoušky,z jeho příspěvků mi vyplinulo,že mu je fotbal úplně v píči,hlavně aby tam vláli vlajky s Che a chodili ty tam ty "správný" lidi  V soucasnosti je podle me fotbal dost spojenej s politikou bohuzel... a vybirat si tym podle fanousku? proc ne... Je spousta duvodu (historicke duvody, mistni, osobni, hraci, atp...) proc si lidi vybiraj tym v zahranici, tak proc by jeden z tech duvodu nemohli bejt fanousci... ruku na srdce, kdo z lidi co chodi do dolicku si vybrali Bohemku protoze hraje krasnej a dobrej fotbal??? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Fotbalové kluby v Evropě i mimo  | |
| |
|
 | |
| Fotbalové kluby v Evropě i mimo | |
|