| SAZKA ARENA | |
|
+4pouler hlavis plysak sirkamil 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
sirkamil
Poeet p?íspivku : 32 Age : 33 odkud je : Chabeřice/intr Vrbova Praha 4 Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: SAZKA ARENA Sun 7 Dec - 20:49 | |
| BUDE NĚJAKÉ CHOREO V SAZCE??klidně bych šel pomoc | |
|
| |
sirkamil
Poeet p?íspivku : 32 Age : 33 odkud je : Chabeřice/intr Vrbova Praha 4 Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Thu 18 Dec - 18:28 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=VzBDkhtUmbE rapid má být taky v sazce | |
|
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Thu 18 Dec - 19:37 | |
| V Sazce bude Austria, ne Rapid... | |
|
| |
hlavis
Poeet p?íspivku : 6 odkud je : praha Registration date : 12. 12. 08
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Thu 18 Dec - 23:49 | |
| - sirkamil napsal:
- BUDE NĚJAKÉ CHOREO V SAZCE??klidně bych šel pomoc
no s kamosem chcem koupit balonky, jen jeste nevim co z nich slozit.. nevite nahodou kde je sehnat co nejlevneni(min nez 1,60kč). Taky kazdy dostane papir s texty novych choralu ktere je treba vyzkouset(mimo jine Horto Magico a par dalsich z http://fandime.kvalitne.cz) | |
|
| |
pouler
Poeet p?íspivku : 21 Age : 40 odkud je : Praha Registration date : 06. 03. 08
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Fri 19 Dec - 0:17 | |
| | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Fri 19 Dec - 13:53 | |
| - pouler napsal:
- hlavis napsal:
- sirkamil napsal:
- BUDE NĚJAKÉ CHOREO V SAZCE??klidně bych šel pomoc
no s kamosem chcem koupit balonky, jen jeste nevim co z nich slozit.. nevite nahodou kde je sehnat co nejlevneni(min nez 1,60kč). Taky kazdy dostane papir s texty novych choralu ktere je treba vyzkouset(mimo jine Horto Magico a par dalsich z http://fandime.kvalitne.cz) Ty texty s chorálama bych dál propagoval ať si je každý vytiskne a udělá třeba 10-20 kopií a můžeme to mít všichni... většinu známe ale novější (horto, tribuny plný a některý hokejový) ještě nejsou zažitý... a ty balonky budou jaký zelený, bílý... mně se líbily černý s "pirátskou lebkou a hnátama ale nechám to na vás Poulere cerny balonky s lebkou? co to ma spolecneho s bohemkou ale je to na nich mno to je pravda. Hele jdes ted 21.12. na hokej? Doufam ze jo :D pokecame, ja tam musim protoze mi kvocna dluzi ten listek na vejkend sampionu | |
|
| |
pouler
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Fri 19 Dec - 15:18 | |
| | |
|
| |
pTRs
Poeet p?íspivku : 104 Age : 34 odkud je : Vršovickej klokan ze Strašnic Registration date : 10. 07. 07
| |
| |
pouler
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Fri 19 Dec - 21:21 | |
| | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Sat 20 Dec - 18:37 | |
| | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Sat 20 Dec - 19:29 | |
| Mam pocit ze neni vo cem psat. pac vzdy kdyz sem nekdo neco napise tak mu nikdo neodpovi | |
|
| |
sirkamil
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Sat 20 Dec - 21:24 | |
| tak co složit z balonků?stačilo by udělat jeden sektor zelenej a jeden bílej.... | |
|
| |
pTRs
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Sun 21 Dec - 13:39 | |
| - sirkamil napsal:
- tak co složit z balonků?stačilo by udělat jeden sektor zelenej a jeden bílej....
jo to by bylo super ale budeme mit tri sektory takze zelenej-bilej-zelenej :-) ale je tio na tobe, stejne budeme jedini kdo bude mit neco podobneho... Slavia, Sparta, Slovan, Austria atd... se na to vyserou Takze alespon ukazeme ze jsme NEJLEPSI fanousci na svete. BOHEMKA JE A BUDE | |
|
| |
sirkamil
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Sun 21 Dec - 14:46 | |
| je to jenom na mě???kdyt já ty balónky nekupuju a nedělám to...to dělá někdo jinej...ale bude to určitě super!!!BOHEMIANS FANS ARE THE BEST OF THE WORLD | |
|
| |
hlavis
| Předmět: balonky Sun 21 Dec - 16:00 | |
| ty balonky kupujem s kamosem..jeste sme se nedohodli co slozit, ale ten napad 3 barevnych sektoru neni spatnej:) jinak jestli se chcete nekdo angazovat tak se tomu nebranime..muzem dat sraz pred sazkou | |
|
| |
sirkamil
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Mon 22 Dec - 14:59 | |
| já bych vážně rád pomohl ale budu rád když stihnu náš 1. zápas,protože hrajem dopoledne někde na konci prahy zimní ligu... | |
|
| |
tomcooper
Poeet p?íspivku : 19 Registration date : 27. 08. 07
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Mon 22 Dec - 20:54 | |
| | |
|
| |
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Tue 23 Dec - 0:17 | |
| - sirkamil napsal:
- já bych vážně rád pomohl ale budu rád když stihnu náš 1. zápas,protože hrajem dopoledne někde na konci prahy zimní ligu...
to neni na konci prahy ale v edenu na tech hristich vzadu ne? | |
|
| |
sirkamil
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Tue 23 Dec - 18:43 | |
| ale já nemyslim tipsport ligu...já hraju za dorost a my hrajem někde na konci Prahy | |
|
| |
Pears
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 15. 08. 08
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Sun 28 Dec - 12:13 | |
| já bych vám šel taky pomoct,jestli bych mohl.... klidně bych vám hodil nějaký peníze,aby ste to včechno nekupovali...můžem dát spicha třeba na tipsport capu?? | |
|
| |
hlavis
| Předmět: sraz pred na vikend sampionu Fri 9 Jan - 10:47 | |
| Tak balonky jsou nakoupeny, zpevniky vytisteny..sraz s tema co by chteli prizpet(balony staly 1900,-) nebo pomoct s ditribuci je ve 14,00 u vstupu JIH. poznavaci znameni balonek;) | |
|
| |
hlavis
| Předmět: choreo Tue 13 Jan - 23:31 | |
| Díky všem co přispěli na balonky. Škoda že zavřeli vchod JIH... Taky mě mrzí že někdo nepochopil že každý sektor bude mít jinou barvu balónků. Příště holt budou rozdávat ti nejstřízlivější Zpěvníky nakonec taky nebyly moc platný - během zápasu se nedalo nic novýho vyzkoušet a o přestávce se přidala jen hrstka lidí + Holas co nadával atˇ si sednem že nevidí na fotbal | |
|
| |
pouler
| Předmět: Re: SAZKA ARENA Wed 14 Jan - 21:01 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: SAZKA ARENA | |
| |
|