Poeet p?íspivku : 45 Age : 37 odkud je : www.BohemiansFans.cz Registration date : 27. 11. 06
Předmět: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Mon 19 Nov - 16:49
Doufám, že nebude vadit, když tady zalobuju na hokejovou Bohemku... www.hcbohemians.cz Info ze zápasů a suvenýry k objednání.... Zatím držíme první místo v Pražském přeboru, tudíž je možnost zahrát si kvalifikaci o 2. ligu!
Matthew.Acorn
Poeet p?íspivku : 14 Age : 37 odkud je : Praha 4 Registration date : 27. 02. 07
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Tue 20 Nov - 14:34
SPAWNcz napsal:
Doufám, že nebude vadit, když tady zalobuju na hokejovou Bohemku... www.hcbohemians.cz Info ze zápasů a suvenýry k objednání.... Zatím držíme první místo v Pražském přeboru, tudíž je možnost zahrát si kvalifikaci o 2. ligu!
Super nápad, ten určitě nikomu vadit nebude... :-) Čim víc lidí přijde, tim spíš se dostanou nahoru.....
SPAWNcz
Poeet p?íspivku : 45 Age : 37 odkud je : www.BohemiansFans.cz Registration date : 27. 11. 06
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Tue 20 Nov - 16:20
Matthew.Acorn napsal:
SPAWNcz napsal:
Super nápad, ten určitě nikomu vadit nebude... :-) Čim víc lidí přijde, tim spíš se dostanou nahoru.....
A taky by si mohl někdo objednat ten dres protože minimální objednávaka je 5 kusů a juá sjem zatím jen jeden popřemýšlejte za 1100 hokejový dres bohemky se sým jménem a číslem!
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Tue 20 Nov - 18:55
hokej....jedine BUDEJCE
antipán
Poeet p?íspivku : 191 Registration date : 08. 10. 06
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Tue 20 Nov - 19:39
Rastamaniak napsal:
hokej....jedine BUDEJCE
Usti n./Lab.
SPAWNcz
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Tue 20 Nov - 21:41
Shalda napsal:
Rastamaniak napsal:
hokej....jedine BUDEJCE
Usti n./Lab.
mno já taky mám koně Pardubice.... ale prosatě bohemka je životní láska....
antipán
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Wed 21 Nov - 2:07
SPAWNcz napsal:
Shalda napsal:
Rastamaniak napsal:
hokej....jedine BUDEJCE
Usti n./Lab.
to je jasny Bohemka nadevše!
SPAWNcz
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Wed 21 Nov - 13:25
Shalda napsal:
SPAWNcz napsal:
Shalda napsal:
Rastamaniak napsal:
hokej....jedine BUDEJCE
Usti n./Lab.
A protože je nadevše, myslel jsem jestli by někdo odsud nechtěl Ledovou Bohemku povzbutit svou přítomností při zápasech atd.... Přebor bude náš, přebor bude náš, přebor bude náš a my ho VYHRAJEM!!!
antipán
Předmět: Re: Hokej - HC BOHEMIANS PRAHA Thu 22 Nov - 2:20
SPAWNcz napsal:
Shalda napsal:
SPAWNcz napsal:
Shalda napsal:
Rastamaniak napsal:
hokej....jedine BUDEJCE
Usti n./Lab.
A protože je nadevše, myslel jsem jestli by někdo odsud nechtěl Ledovou Bohemku povzbutit svou přítomností při zápasech atd.... Přebor bude náš, přebor bude náš, přebor bude náš a my ho VYHRAJEM!!!
Rad bych ale bohuzel musim makat sem rad ze me tata pousti a fotbal a diky tomu ze sem mimo prazskej tak to neni tak jednoduchy