| 1. liga a ultras akce | |
|
+4division Rastamaniak Johny Kolkan mobster 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
mobster
Poeet p?íspivku : 357 odkud je : NOTORITOS Registration date : 19. 01. 07
| Předmět: 1. liga a ultras akce Tue 19 Jun - 19:55 | |
| inu první liga tu bude co nevidět. a to znamená hned několik derby. :) a tak nějak by mě zajímalo zda budou nějaké pochody atp. já (a řekl bych, že nejen já) bych byl určitě pro!co vy na to? | |
|
| |
Johny Kolkan
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Wed 20 Jun - 12:08 | |
| naprosto souhlasim pac derby bude skutecne hodne a proto by byly pochpody na stadiony souperu naprosto na miste!!!!!! | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Wed 20 Jun - 12:34 | |
| hlavne by me zajimalo jak chtěj soudruzi z kremlu (z letné) udělat opatření na choreo. vajky na tyči apod. to by byl pak celkem voser.. vzdycky tam musej mit nejakej problém.. | |
|
| |
Rastamaniak
Poeet p?íspivku : 172 Age : 35 odkud je : Prague Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Wed 20 Jun - 17:28 | |
| - mobster napsal:
- hlavne by me zajimalo jak chtěj soudruzi z kremlu (z letné) udělat opatření na choreo. vajky na tyči apod. to by byl pak celkem voser.. vzdycky tam musej mit nejakej problém..
spartani maj choreo na plastovejch tycich tak by asi nebyl problem kdyby tam nase bylo taky | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Wed 20 Jun - 23:00 | |
| - Rastamaniak napsal:
- mobster napsal:
- hlavne by me zajimalo jak chtěj soudruzi z kremlu (z letné) udělat opatření na choreo. vajky na tyči apod. to by byl pak celkem voser.. vzdycky tam musej mit nejakej problém..
spartani maj choreo na plastovejch tycich tak by asi nebyl problem kdyby tam nase bylo taky ono to prave neni jen tak... vzdycky tam bejvaj problemy.. spartani tam pochopitelne muzou prvni posledni ale hoste ne.. :/ | |
|
| |
Johny Kolkan
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Thu 21 Jun - 16:37 | |
| to sou pravbe ty neskutecne hnusny nepomery na stadacich protoxze vetsina tech volu co tamn lita ve zlutejch vestickach sou dycky fandove domaciho tymu a aby nasrali fanousky hostu tak jim tam nikdy nic nedovolej!!!! | |
|
| |
division
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 05. 07. 07
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Fri 13 Jul - 19:09 | |
| - mobster napsal:
- Rastamaniak napsal:
- mobster napsal:
spartani maj choreo na plastovejch tycich tak by asi nebyl problem kdyby tam nase bylo taky ono to prave neni jen tak... vzdycky tam bejvaj problemy.. spartani tam pochopitelne muzou prvni posledni ale hoste ne.. :/ no ptz mi jsme na domacim, ne??? to da rozum, ze mame vyhody oproti jinejm klubum... | |
|
| |
mobster
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Fri 13 Jul - 21:21 | |
| - division napsal:
- mobster napsal:
- Rastamaniak napsal:
- mobster napsal:
spartani maj choreo na plastovejch tycich tak by asi nebyl problem kdyby tam nase bylo taky ono to prave neni jen tak... vzdycky tam bejvaj problemy.. spartani tam pochopitelne muzou prvni posledni ale hoste ne.. :/ no ptz mi jsme na domacim, ne??? to da rozum, ze mame vyhody oproti jinejm klubum... nevim jak VI.. ale u vas je to spešl buzerace | |
|
| |
division
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Sat 14 Jul - 22:30 | |
| - mobster napsal:
- division napsal:
- mobster napsal:
- Rastamaniak napsal:
- mobster napsal:
spartani maj choreo na plastovejch tycich tak by asi nebyl problem kdyby tam nase bylo taky ono to prave neni jen tak... vzdycky tam bejvaj problemy.. spartani tam pochopitelne muzou prvni posledni ale hoste ne.. :/ no ptz mi jsme na domacim, ne??? to da rozum, ze mame vyhody oproti jinejm klubum... nevim jak VI.. ale u vas je to spešl buzerace a treba mi na strahove to mame jine??? nemame!! nam trebas plno choreografii nepostej.... a nechapu proc to resite... stejne vas na poli ultras smetem, tak jako na jinejch frontach | |
|
| |
plysak
Poeet p?íspivku : 110 Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Sat 14 Jul - 23:55 | |
| - division napsal:
- mobster napsal:
- division napsal:
- mobster napsal:
- Rastamaniak napsal:
- mobster napsal:
spartani maj choreo na plastovejch tycich tak by asi nebyl problem kdyby tam nase bylo taky ono to prave neni jen tak... vzdycky tam bejvaj problemy.. spartani tam pochopitelne muzou prvni posledni ale hoste ne.. :/ no ptz mi jsme na domacim, ne??? to da rozum, ze mame vyhody oproti jinejm klubum... nevim jak VI.. ale u vas je to spešl buzerace a treba mi na strahove to mame jine??? nemame!! nam trebas plno choreografii nepostej.... a nechapu proc to resite... stejne vas na poli ultras smetem, tak jako na jinejch frontach Draku jeden! Ty nam tady pises,jak kdyby ses vsech aktivit ucastnil | |
|
| |
volkovv Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 74 odkud je : Praha Registration date : 05. 08. 06
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Sun 15 Jul - 9:24 | |
| on to šéfuje, hlavně na poli pravopisu... I když, já mám co říkat | |
|
| |
honyer
Poeet p?íspivku : 80 odkud je : BAROVÝ POVALEČ Registration date : 04. 08. 06
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Sun 15 Jul - 19:24 | |
| division: Možná nás smetete tam.....my vás smetem fot balově | |
|
| |
Jericho Admin
Poeet p?íspivku : 250 Age : 107 odkud je : Ultras Bohemians Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Sat 21 Jul - 0:29 | |
| Budem s tím mít hodně práce, ale určitě vyhrajem. | |
|
| |
division
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce Mon 23 Jul - 18:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: 1. liga a ultras akce | |