BOHEMIANS ULTRAS

FORUM PRO DISKUSI O BOHEMCE!!NE O POLITICE!!

PříjemPříjem  FAQFAQ  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Seznam uživatelůSeznam uživatelů  Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  Přihlášení  

Share | 

BOHEMKA - viktoria žižkov

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Marco

Poeet p?íspivku: 25
Registration date: 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 10:59

Ahoj, přiznám se, že jsem nepochopil ta "rodiná pouta" v podání kotlíku Žižkova. Co tim jako chtěli říct?

Jinak mrzí mě, že jsem na tribuně ani jednou nezaslech ten nový chorál od Calveras, přitom na VD byla zmíňka o tom, že budou texty. Tak snad v Jablonci, já se ho teda rozhodně naučim.
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi
mobster

Poeet p?íspivku: 357
odkud je: NOTORITOS
Registration date: 19. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 13:45

sokrates napsal:
Ahoj, přiznám se, že jsem nepochopil ta "rodiná pouta" v podání kotlíku Žižkova. Co tim jako chtěli říct?

Jinak mrzí mě, že jsem na tribuně ani jednou nezaslech ten nový chorál od Calveras, přitom na VD byla zmíňka o tom, že budou texty. Tak snad v Jablonci, já se ho teda rozhodně naučim.

za to urcite muze holas.. ten uz se na to parkrat vysral s tim ze "to nikdo neumi a ze to zkusi" nikdy nic nezkusil...

jinak jakejch choral??
Návrat nahoru Goto down
Marco

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 14:53

mobster napsal:
sokrates napsal:

za to urcite muze holas.. ten uz se na to parkrat vysral s tim ze "to nikdo neumi a ze to zkusi" nikdy nic nezkusil...

jinak jakejch choral??
Celej text bohužel neznám, ale zaznělo to po skončení zápasu v Plzni a slyšel jsem to i v Ďolíčku po zápase s Viktorkou, když jsem šel na vlak. A líbí se mi to.

Původní návrh (objevil se na VD) byl takto:
TRIBÚÚNY PLNÝÝ ŠÍÍLENEJCH FANOUŠKŮŮ PÍSEŇ SE LÍÍNE A BUBNY TLŮŮČOU A MY SME BOHEMKA PROTO TU FANDÍME MY VÍTĚZÍME A BUBNY TLŮČOU, ALÉÉÉ ALÉÉÉ ...
Ale oni to ještě pozměnili. Má to ještě nějakou 2. část a končí to:
A MY JSME BOHEMKA, NEJLEPŠÍ V PRAZE A KAŽDEJ SOUPEŘ SE POSERE!
Nebo tak nějak. Posílal to "calvera007". A také psal, že to mělo být v pondělí vytisknutý v kotli. Mně se ten chorál líbí.

Je fakt, že Holas neni moc otevřenej novym chorálum, ale něco sakra prosadit musíme!
Návrat nahoru Goto down
Marco

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 15:35

Jinak jsem proto, abychom se něco do zápasu v Jablonci fakt naučili. Nápady by přece byly. Bylo tu to Horto, jeho realizaci popravdě moc nevěřim, ale mi to ani nezkoušíme. (neznám přesně situaci na domácích zápasech, ale z tribuny jsem žádnej náznak nácviku neslyšel) Pak ten chorál od Calveras, kterej je myslim naprosto použitelnej.

A pak existuje spousta melodií, na který se jednoduše namontujou 3 slova a může se fandit. Např. pochod z Aidy od Verdiho. Ukázka zde. Určitě by se snadno vymyslelo i něco nápaditějšího než ten úplně nejvíc základní návrh jako "aleee Bohemkaaa aleee, Bohemka aleee, Bohemka, Bohemka, Bohemka atd".

Skvělej chorál má St.Pauli - viz zde (od času 0:50)

Nebo chorály/pokřiky z úvodutohoto videa. Všeobecně známý melodie, nic bychom nikomu nekradli, jen na to nasadit pár slov.

A tady opět Ultras Parma.
Nevím, jestli je pokřik v první části videa použitelný i pro češtinu. Snad něco jako "Pan rozhodčí je kus čuráka" nebo "Sparta Praha squadra di merda" :) (to nemyslim samozřejmě vážně), ale hlavně druhá část videa, melodie z filmu Most přes řeku... lze zpívat jen tak beze slov. A každej to zná.

Dále bych se přimlouval pro nějaký pokřik ve stylu "Jen co Sparta lehla popelem" nebo "Červenobílá, bojová síla", ale samozřejmě tak, aby to nic z toho nepřipomínalo. Prostě něco, co je hoodně slyšet.

Aspoň 2 chorály.
Návrat nahoru Goto down
Rastamaniak

Poeet p?íspivku: 172
odkud je: Prague
Registration date: 01. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 17:46

sokrates napsal:
Jinak jsem proto, abychom se něco do zápasu v Jablonci fakt naučili. Nápady by přece byly. Bylo tu to Horto, jeho realizaci popravdě moc nevěřim, ale mi to ani nezkoušíme. (neznám přesně situaci na domácích zápasech, ale z tribuny jsem žádnej náznak nácviku neslyšel) Pak ten chorál od Calveras, kterej je myslim naprosto použitelnej.

A pak existuje spousta melodií, na který se jednoduše namontujou 3 slova a může se fandit. Např. pochod z Aidy od Verdiho. Ukázka zde. Určitě by se snadno vymyslelo i něco nápaditějšího než ten úplně nejvíc základní návrh jako "aleee Bohemkaaa aleee, Bohemka aleee, Bohemka, Bohemka, Bohemka atd".

Nebo chorály/pokřiky z úvodutohoto videa. Všeobecně známý melodie, nic bychom nikomu nekradli, jen na to nasadit pár slov.

Nevím, jestli je pokřik v první části videa použitelný i pro češtinu. Snad něco jako "Pan rozhodčí je kus čuráka" nebo "Sparta Praha squadra di merda" :) (to nemyslim samozřejmě vážně), ale hlavně druhá část videa, melodie z filmu Most přes řeku... lze zpívat jen tak beze slov. A každej to zná.

Dále bych se přimlouval pro nějaký pokřik ve stylu "Jen co Sparta lehla popelem" nebo "Červenobílá, bojová síla", ale samozřejmě tak, aby to nic z toho nepřipomínalo. Prostě něco, co je hoodně slyšet.

Aspoň 2 chorály.
mozna by stacilo neco jednoduchyho jako ma FRANKFURT ! http://www.youtube.com/watch?v=N10r3uuRaZk party
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://www.fc-bohemians.cz
pTRs

Poeet p?íspivku: 104
odkud je: Vršovickej klokan ze Strašnic
Registration date: 10. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 19:51

jj to je dobry, jen to nejak hodit do cestiny a je to :) moc pekny.
Hlavně bylo hustý jak se ten stadion otřásal xD
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://www.B1905-fans.wz.cz
mobster

Poeet p?íspivku: 357
odkud je: NOTORITOS
Registration date: 19. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 5 Sep - 21:05

sokrates napsal:

Aspoň 2 chorály.

problem je v pouzitelnejch LIDECH a ne choralech Sad
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Admin

Poeet p?íspivku: 250
odkud je: Ultras Bohemians
Registration date: 08. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 24 Oct - 11:57

FCBP-FK Viktoria Žižkov 2:2 3. 9. 2007

Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://www.bohemians-ultras.net
pTRs

Poeet p?íspivku: 104
odkud je: Vršovickej klokan ze Strašnic
Registration date: 10. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Wed 24 Oct - 13:14

citace:

tjn, třeba ten chorál jak začíná:
Óóóóóó Bohemka óóóóóóó
Budeme fandit pojďme dotohóóóó
Kdo plíce mááá ten zavolááá ať .......

tak to nemá cenu, nekdo začne a ostatní pokračujou ale špatně, alias: Bóóhéémiááns, prostě nerozeznaj "óóó" od "Bóóó"
Ale snad by se to zvládlo
smoke dope smoke dope smoke dope
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://www.B1905-fans.wz.cz
Marco

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Mon 29 Oct - 16:04

[quote="mobster"]
sokrates napsal:
Ja myslim, ze to neni uplne pravda. "Heja klokan heja" nerve skoro nikdo, "kricime z plnych plic" hulaka celej stadion. Myslim, ze mame potencial udelat daleko lepsi atmosferu, jen vymyslet neco co bude bavit co nejvic lidi.
Návrat nahoru Goto down
shld

Poeet p?íspivku: 191
Registration date: 08. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: BOHEMKA - viktoria žižkov   Mon 29 Oct - 20:05

[quote="sokrates"]
mobster napsal:
sokrates napsal:
Ja myslim, ze to neni uplne pravda. "Heja klokan heja" nerve skoro nikdo, "kricime z plnych plic" hulaka celej stadion. Myslim, ze mame potencial udelat daleko lepsi atmosferu, jen vymyslet neco co bude bavit co nejvic lidi.
neco na tom bude
Návrat nahoru Goto down

BOHEMKA - viktoria žižkov

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
BOHEMIANS ULTRAS :: CHOREO-